Αρχική ~ Αθλητισμος ~ Στην Ελλάδα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Νέων του 2021

Στην Ελλάδα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Νέων του 2021

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Χάντμπολ στο συνέδριό της, που πραγματοποιήθηκε στην Ατάλλεια της Τουρκίας, εμπιστεύθηκε ομόφωνα στη χώρα μας και στην Ελληνική Ομοσπονδία Χειροσφαίρησης τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών κάτω των 19 ετών του 2021, στην Αθήνα.

«Μετά από πολλούς μήνες μεθοδικής δουλειάς της ΟΧΕ και συντονισμού με την πολιτεία και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και γενικά μετά από πολλά χρόνια απουσίας, ανατίθεται στην ελληνική χειροσφαίρηση διοργάνωση τέτοιας εμβέλειας. Παράλληλα, με την αρωγή της ΓΓΑ, θα διεξαχθεί επιστημονικό προπονητικό σεμινάριο για το σύγχρονο χάντμπολ», δήλωσε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, συμπληρώνοντας: «Αξίζουν συγχαρητήρια στην ΟΧΕ για την πετυχημένη προσπάθεια, για τον στρατηγικό της αναπτυξιακό σχεδιασμό, με το βλέμμα στο αύριο του ελληνικού χάντμπολ και τις νέες γενιές, για την αθλητική της φιλοσοφία, για το κοινωνικό της έργο. Καλώ όλες τις ομοσπονδίες να ακολουθήσουν παρόμοιο δρόμο».

«Στην Ελλάδα της κρίσης ο αθλητισμός αποτέλεσε στήριγμα των νέων ανθρώπων, στοιχείο κοινωνικής αναφοράς, συνοχής και αλληλεγγύης. Στη μεταμνημονιακή Ελλάδα ο αθλητισμός πρέπει να είναι εργαλείο κοινωνικής ανάπτυξης, ενσωμάτωσης, σεβασμού στη διαφορετικότητα», ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Συναδινός.

Πηγή: dailythess.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Υποψήφια για «καλύτερη αθλήτρια του κόσμου» η Κ. Στεφανίδη

Mετά την ανάδειξή της σε κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης για το 2017, η Κατερίνα Στεφανίδη ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη