Αρχική ~ Κεντρικη Μακεδονια ~ Ξεκινά ο νέος κύκλος για άθληση στη φύση από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Ξεκινά ο νέος κύκλος για άθληση στη φύση από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Συνεχίζεται η υλοποίηση από το Δήμο Θεσσαλονίκης του πετυχημένου προγράμματος «Άθληση και Ψυχαγωγία στη Φύση» στο πλαίσιο διάδοσης του μαζικού αθλητισμού.

Ο νέος κύκλος ξεκινά σήμερα στη Νέα Παραλία, στο χώρο του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, με εναλλακτικές μορφές άσκησης (Cross Training, Yoga, Pilates και Φυσική Κατάσταση) για όλες τις ηλικίες, από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, οι οποίοι μπορούν να υποδεικνύουν την ιδανική επιλογή για κάθε ενδιαφερόμενο. Η συμμετοχή θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στη σελίδα Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Facebook: Αθλητισμός Δήμου Θεσσαλονίκης, και στον ιστότοπο του Δήμου Θεσσαλονίκης  με την υπεύθυνη δήλωση, η οποία τους χορηγείται, και την προσκομίζουν στην πρώτη τους παρουσία στο πρόγραμμα, ενώ χρήσιμη κρίνεται η κατοχή σχετικής ιατρικής γνωμάτευσης.

Όσοι ενδιαφερόμενοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε την άνοιξη του 2017 δεν χρειάζεται να κάνουν νέα εγγραφή.

Για την καλύτερη οργάνωση του προγράμματος και των τμημάτων παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν στα μέσα επικοινωνίας που αναφέρονται, τη συμμετοχή τους και το/α πρόγραμμα/τα που επιθυμούν.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2313317646 και 2313 317633 από 08.00 έως 15.00.

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Νέα ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην δημάρχου Καλαμαριάς για το σκάνδαλο με τους παιδικούς σταθμούς

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες μπαίνει ο τέως δήμαρχος Καλαμαριάς Χριστόδουλος Οικονομίδης καθώς μετά τη δίωξη ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη