Αρχική ~ Κεντρικη Μακεδονια ~ Θεσσαλονίκη: Φθινοπωρινές βραδιές θεάτρου στο Φίλυρο με ελεύθερη είσοδο

Θεσσαλονίκη: Φθινοπωρινές βραδιές θεάτρου στο Φίλυρο με ελεύθερη είσοδο

Μοναδικές βραδιές ποιοτικού θεάτρου με είσοδο ελεύθερη για το κοινό διοργανώνει και φέτος το Φθινόπωρο ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη σε ένα ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον στο Φίλυρο.

Το ρεπερτόριο των εκδηλώσεων που θα παρουσιαστούν στο υπαίθριο αμφιθέατρο «Αμαδρυάς» στο ομώνυμο δάσος του Φιλύρου περιλαμβάνει την τρία ελληνικά μονόπρακτα με τίτλο  «Όλα του γάμου δύσκολα» και άλλα τρία θεατρικά έργα γνωστών Ελλήνων συγγραφέων. Στις συνολικά τέσσερις θεατρικές παραστάσεις σύμφωνα με τις κριτικές τις εντυπώσεις κερδίζουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί των τοπικών θεατρικών ομάδων  που με τις αριστοτεχνικές ερμηνείες τους συγκεντρώνουν το χειροκρότημα και το ενδιαφέρον του κοινού.
Το πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων:
Δευτέρα 4/9 και ώρα 20:00 «Όλα του γάμου δύσκολα». Τρία ελληνικά μονόπρακτα έργα από την Κίνηση Επικοινωνίας Πολιτών Φιλύρου σε σκηνοθεσία Αγγελικής Φουντούκη.

Παρασκευή 8/9 και ώρα 20:30 «Αυλαία και…πάμε!!» από το Θεατρικό Τμήμα Ενηλίκων του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλύρου σε σκηνοθεσία Φωτεινής Αθανασιάδου.

Σάββατο 9/9 και ώρα 20:30 «Σκηνοθυσίες» μία συγγραφική δουλειά της ομάδας «ΠροβαΤαΜεσανυχτα» σε σκηνοθεσία Βούλας Γεωργιάδου.

Κυριακή 10/9 και ώρα 20:30 «Γιοι και Κόρες» του Γ. Καλαβριανού, από τη Θεατρική ομάδα «Πάνω στο Θέατρο», μαθητών της Β’ Λυκείου, σε σκηνοθεσία Χαρούλας Αποστολίδου.

Πηγή: thessnews.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Εξώδικο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης προς τον ΕΟΠΥΥ

Εξώδικο κατά του ΕΟΠΥΥ αναφορικά για τις οφειλές προς τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκη, έστειλε ο ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη