Αρχική ~ Κεντρικη Μακεδονια ~ Κλειστή απόψε η λεωφόρος Νίκης λόγω εκδηλώσεων-Πώς θα κινηθούν τα οχήματα στη Θεσσαλονίκη

Κλειστή απόψε η λεωφόρος Νίκης λόγω εκδηλώσεων-Πώς θα κινηθούν τα οχήματα στη Θεσσαλονίκη

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, σήμερα κατά τις ώρες 20:00 έως 23:00 στη Λεωφόρο Νίκης και κατά τις ώρες 17:30 έως 21:30 της ιδίας ημέρας στην οδό Εδέσσης θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για την συμπλήρωση εκατό χρόνων από την πυρκαγιά του 1917.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εκδηλώσεων θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΝΙΚΗΣ:

  1. Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Νίκης από τη συμβολή της με την οδό Ελ.Βενιζέλου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Π.Μελά (Λευκός Πύργος).
  2. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς Ελ.Βενιζέλου, Μητροπόλεως και τους λοιπούς δρόμους του κέντρου της Θεσσαλονίκης.
  3. Αποβλέποντας στην εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών, θα αμφιδρομηθούν οι οδοί Πλουτάρχου και Δημοσθένους.
  4. Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς τις παρόδιες ιδιοκτησίες θα διεξάγεται μόνο μέσω των οδών Δημοσθένους, Πλουτάρχου και Μητροπόλεως.

ΟΔΟΣ ΕΔΕΣΣΗΣ:

  1. Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Εδέσσης από τη συμβολή της με την οδό Βίκτωρος Ουγκώ μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κατούνη.
  2. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Βίκτωρος Ουγκώ, Κατούνη, Βασ.Ηρακλείου και τις παρακείμενες οδούς.
  3. Δεν θα επιτρέπεται, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στο προαναφερόμενο τμήμα της οδού Εδέσσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας από την παραπάνω Υπηρεσία θα ληφθούν μέτρα τροχαίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Πηγή: thessnews.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Κλείνουν λωρίδες κυκλοφορίας στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη