Αρχική ~ Δυτικη Ελλαδα ~ Πάτρα: Ξεκινούν τη Δευτέρα οι προβολές του Θερινού Κινητού Κινηματογράφου

Πάτρα: Ξεκινούν τη Δευτέρα οι προβολές του Θερινού Κινητού Κινηματογράφου

Η έβδομη τέχνη βρίσκει και φέτος – για δεύτερη συνεχή χρονιά -το δικό της σημείο αναφοράς μέσα από τις παράλληλες εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας με το Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων να μεταφέρει τη «μεγάλη οθόνη» στις γειτονιές και τις συνοικίες της πόλης και σε χώρους που έχουν ξεχωριστή σημασία για τους φίλους του κινηματογράφου.

Η έναρξη του φετινού κύκλου προβολών θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 3 Ιουλίου στον Ρηγανόκαμπο, με την προβολή της ταινίας «Η Ορχήστρα της ανακύκλωσης», η οποία και είναι ενταγμένη στο τετραήμερο εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο Ανατολικό Διαμέρισμα στο πλαίσιο της ενότητας «Το Φεστιβάλ στις γειτονιές».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 14 ταινίες και η προβολή τους θα ολοκληρωθεί στις 15 Σεπτεμβρίου. Η προβολή των ταινιών θα γίνει στο Ριγανόκαμπο, στο χώρο του κολυμβητηρίου της πλαζ, στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, το θεατράκι της Κρήνης, στον πολιτιστικό σύλλογο Ζωοδόχου Πηγής στην Περιβόλα, το Αρσάκειο, το γήπεδο των προσφυγικών, το Νότιο Πάρκο, το Σαραβάλι, η Αγία Σοφία, η πλατεία Παναχαϊκής και στο θεατράκι Ιτεών.

Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι οι εξής: Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (2015), FREE TO RUN!(2016), ΗΡΕΜΟ ΠΑΘΟΣ (2016), ANIME NERE (2014), LITTLE MEN (2016), ΕΓΩ, Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (2017), ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (2012), ΜΠΛΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ (2000), ΚΡΥΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ (2016), ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ (2016), ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ (2011), Ο ΗΧΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ (2010), ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΝΙΝΓΚΡΑΝΤ (2007), PLACIDO (1961).

Η έναρξη των προβολών θα γίνεται στις 9.30 το βράδυ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη

Πηγή: patrastimes.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Στο «κόκκινο» η δυτική Αχαΐα – Επικίνδυνα χημικά στοιχεία στο νερό από γεωργικές εργασίες

Σημαντικά στοιχεία για τις πιέσεις που δέχονται από ανθρωπογενείς δραστηριότητες, οι πολύτιμοι υδατικοί πόροι της ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη