Αρχική ~ Ηπειρος ~ Ιωάννινα: Συμφωνική και Δημήτρης Υφαντής στο Its Kale festival

Ιωάννινα: Συμφωνική και Δημήτρης Υφαντής στο Its Kale festival

Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Ιωαννιτών και ο Δημήτρης Υφαντής συναντιούνται και κάνουν πρεμιέρα στο Its Kale festival.

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ, μπροστά από το Βυζαντινό Μουσείο, ο Μπαχ και ο Μότσαρτ μαζί με τις μελωδίες του Ξαρχάκου και του Μαρκόπουλου, κάτω από τον νυχτερινό ουρανό στο Κάστρο των Ιωαννίνων.

Συμμετέχουν οι Πηνελόπη Λιαροστάθη (πιάνο), Δημήτρης Υφαντής (τραγούδι) και μουσικοί της Συμφωνικής Ορχήστρας δήμου Ιωαννιτών. Τη μουσική διεύθυνση έχει ο Φοίβος Παπαδόπουλος.

Την εκδήλωση διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο δήμου Ιωαννιτών, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά, το 1ο μέρος του προγράμματος περιλαμβάνει: Γ. Σ. Μπαχ-Κοντσέρτο για τσέμπαλο και έγχορδα BWV 1056 με σολίστ την Πηνελόπη Λιαροστάθη και Β. Α. Μότσαρτ «Μια μικρή νυχτερινή μουσική» K 525, για ορχήστρα εγχόρδων.

Στο δεύτερο μέρος, ο τραγουδιστής Δημήτρης Υφαντής συμπράττει με τους μουσικούς της Συμφωνικής Ορχήστρας του δήμου Ιωαννιτών σε τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου και του Γιάννη Μαρκόπουλου.

Πηγή: epiruspost.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Τα πλατάνια της Ηπείρου αποδεκατίζονται από την ασθένεια του μεταχρωματικού έλκους

Τα πλατάνια της Ηπείρου αποδεκατίζονται… Εκατοντάδες δέντρα πλέον σχεδόν σε όλη την Ήπειρο πεθαίνουν χτυπημένα ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη