Αρχική ~ Ελλαδα ~ Απεργία: Ονόματα, διευθύνσεις & τηλέφωνα μελών ΠΟΕ-ΟΤΑ ζητά Πταισματοδίκης

Απεργία: Ονόματα, διευθύνσεις & τηλέφωνα μελών ΠΟΕ-ΟΤΑ ζητά Πταισματοδίκης

Μετά τον Εισαγγελέα Δημήτρη Γκύζη και την ΓΑΔΑ ακόμη μία «απειλή» επικρέμαται πάνω από τα κεφάλια των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ αλλά και των συνδικαλιστών της Ομοσπονδίας στον Πειραιά.

Όπως αποκαλύπτει η aftodioikisi.gr,  με έγγραφό της η Πταισματοδίκης Πειραιά Σοφία Ασημακοπούλου, ζητά από την ΠΟΕ-ΟΤΑ «να μας αποστείλετε καταστατικό Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (ΠΟΕ-ΟΤΑ) και να μας γνωρίσετε εάν υφίσταται καταστατικό πρωτοβάθμιας συνδικαλιστικής Οργάνωσης του Πειραιά.

Σε θετική περίπτωση να μας γνωρίσετε τα στοιχεία ταυτότητας, καθώς και τη διεύθυνση κατοικίας, εργασίας και τηλέφωνο επικοινωνίας των εκπροσώπων της τελευταίας»

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 26 Ιουνίου εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρη Γκύζης, μετά από παραγγελία του προϊσταμένου Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίου, είχε ξεκινήσει έρευνα για τα σκουπίδια στην Αθήνα με το επίκεντρο το ενδεχόμενο διάπραξης ενός κακουργήματος και ενός πλημμελήματος.

Σε συνέχεια της συγκεκριμένης έρευνα, όπως είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, η ΓΑΔΑ μία ημέρα αργότερα είχε ζητήσει τα στοιχεία των μελών της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Τέλη κυκλοφορίας 2018: Πότε θα αναρτηθούν στο TAXISnet

Στο «συρτάρι» του οικονομικού επιτελείου φαίνεται πως μένουν οι προαναγγελθείσες αλλαγές, με αποτέλεσμα τα τέλη ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη