Αρχική ~ Κεντρικη Μακεδονια ~ Ξεκινούν οι εγγραφές για τη Θερινή Δημιουργική Απασχόληση στο Ωραιόκαστρο

Ξεκινούν οι εγγραφές για τη Θερινή Δημιουργική Απασχόληση στο Ωραιόκαστρο

Για άλλο ένα καλοκαίρι η «Θερινή δημιουργική απασχόληση» του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου ανοίγει την αγκαλιά της για παιδιά ηλικίας (5 – 12 ετών).

Το πρόγραμμα, το οποίο εξυπηρετεί τους εργαζόμενους γονείς, προσφέρεται δωρεάν και είναι μία κοινωνική προσφορά του δήμου Ωραιοκάστρου προς τους κάτοικους του.

Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνει κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2017 ενώ το ωράριο της θερινής απασχόλησης θα είναι 07:00-16:00. Οι ώρες προσέλευσης είναι 07:00-08:00 ενώ στις 08:00 η πόρτα θα κλειδώνει για λόγους ασφάλειας. Η ώρα αναχώρησης έχει οριστεί από 14:00–15:55.

Δικαιολογητικά

1 ) Για τη μόνιμη κατοικία απόδειξη ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή Ε1

2 ) Βεβαίωση εργασίας της μητέρας και του πατέρα,

3 ) Φωτοαντίγραφο από το βιβλιάριο υγείας του μαθητή – τριας (η πρώτη σελίδα με τα στοιχεία του μαθητή – τριας, και η σελίδα με τα εμβόλια).

Να σημειωθεί ότι οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο γραφείο παιδείας (Δημαρχείο Ωραιοκάστρου) από σήμερα, 14/06/2017 έως και τις 21/06/2017.

Ο κατάλογος των σχολείων στα οποία θα διεξαχθεί το πρόγραμμα θα προκύψει από τον αριθμό των αιτήσεων ανά Δημοτική Ενότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό νούμερο 2313304075, από τις 9 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι.

Πηγή: thessnews.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Χαλκιδική: Επεισοδιακή η δημοπρασία για παραλία της Βουρβουρούς – Τρεις συλλήψεις

Ένταση σημειώθηκε στην Κτηματική Υπηρεσία Χαλκιδικής, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού για την εκμίσθωση παραλίας ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη