Αρχική ~ Πολιτικη ~ Σε νομοσχέδιο για τα ψάρια, με την μορφή τροπολογιών αύριο τα προαπαιτούμενα

Σε νομοσχέδιο για τα ψάρια, με την μορφή τροπολογιών αύριο τα προαπαιτούμενα

Στο νομοσχέδιο «Κύρωση της τροποποιημένης Συμφωνίας για την Ίδρυση της Γενικής Επιτροπής Αλιείας για τη Μεσόγειο» και υπό την μορφή τροπολογιών θα έρθουν κατά πάσα πιθανότητα τα προαπαιτούμενα για την β’ αξιολόγηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή ήταν η πρόταση της κυβερνητικής πλειοψηφίας στην Διάσκεψη των Προέδρων η οποία έγινε σήμερα, προκειμένου να προλάβουν να ψηφιστούν τα προπαιτούμενα για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης. Το γεγονός κατήγγειλε από το βήμα της Ολομέλειας ο Γιάννης Κουτσούκος της ΔΗΣΥ λέγοντας ότι είναι ντροπή να γίνεται με αυτόν τον τρόπο νομοθέτηση. Όπως είπε ούτε ο χρόνος για να συζητηθούν από τους βουλευτές υπάρχει, ενώ δημιουργείται μείζον θέμα επειδή «απ ότι μαθαίνουμε θα μπουν σε κύρωση σύμβασης».

Η κύρωση της εν λόγω σύμβασης για την αλιεία , και μαζί της οι τροπολογίες με τα προαπαιτούμενα , αναμένεται να εισέλθει για ψήφιση στην Ολομέλεια αύριο, ενώ σύμφωνα με πηγές της Βουλής υπάρχει πιθανότητα και για την Δευτέρα.

Οι τροπολογίες σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα αφορούν ένα πακέτο εργασιακών (διορθώσεις για επαναφορά συλλογικών  συμβάσεων),  ρυθμίσεις στα συνταξιοδοτικά (πάγωμα συντάξεων έως και το 2022), την διεξαγωγή ηλεκτρονικών πλειστηριασμών  αλλά και το αφορολόγητο.

Πηγή: capital.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Σπάνια έγγραφα από την περίοδο της Χούντας βρέθηκαν στα αρχεία της Βουλής

Αρχειακός «θησαυρός» με σπάνια έγγραφα που αφορούν και την σκοτεινή περίοδο της επταετίας (1967-1977)  ανακαλύφθηκαν ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη