Αρχική ~ Ελλαδα ~ Αποχωρούν από το Athens Lerdra οι εργαζόμενοι

Αποχωρούν από το Athens Lerdra οι εργαζόμενοι

Την αποχώρησή τους, την επόμενη εβδομάδα, από το Athens Ledra προανήγγειλαν οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου, τονίζοντας ότι αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους, αλλά αντιθέτως -όπως ανέφεραν- θα τις κλιμακώσουν υπό άλλη μορφή.

Οι συνθήκες στο χώρο του ξενοδοχείου, όπου παραμένουν για περισσότερο από ένα χρόνο, είναι πλέον, όπως τονίζουν, πολύ δύσκολες καθώς δεν υπάρχει ρεύμα ούτε νερό.

Για περισσότερες από 350 ημέρες που το ξενοδοχείο παραμένει κλειστό και μετά από τέσσερις πλειστηριασμούς που δεν ευοδώθηκαν, οι 150 περίπου εργαζόμενοι βρίσκονται σε μια διαρκή αβεβαιότητα χωρίς να μπορούν να θεωρηθούν άνεργοι, ώστε να έχουν το δικαίωμα να λάβουν επίδομα ανεργία από τον ΟΑΕΔ.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν επισήμαναν ότι όλο αυτό το διάστημα από την κυβέρνηση το μόνο που έλαβαν είναι υποσχέσεις, κατηγορώντας την ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ιδιοκτησίας.

Με την αποχώρησή τους από το ξενοδοχείο αυτό θα παραδοθεί στους προσωρινούς ιδιοκτήτες του.

Οι εργαζόμενοι εξετάζουν και το ενδεχόμενο στο εξής να διαδηλώσουν ακόμη και έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, με στόχο να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, ενώ θα γίνουν και ομαδικές αγωγές κατά της ιδιοκτησίας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Στους 17 οι νεκροί από τη θεομηνία στη δυτική Αττική, εντοπίστηκε πτώμα στη Μάνδρα

Στους 17 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τη θεομηνία στη δυτική Αττική, καθώς εντοπίστηκε πτώμα ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη