Αρχική ~ Αρθρα ~ Καραγκιόζηδες – Μαριονέτες 9-1

Καραγκιόζηδες – Μαριονέτες 9-1

«Μίλησε ο πρωθυπουργός, μίλησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν χρειά-ζεται να έχουμε εντάσεις τώρα. Έτσι και αλλιώς μόνοι μας είμαστε αυτή την ώρα αφού οι 9 στους 10 Έλληνες τώρα βλέπουν Survivor». Ευκλείδης Τσακαλώτος -Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έλεγε ότι «αν μειωθεί το αφορολόγητο κάτω απ’ τα 9.000 ευρώ, εγώ θα παραιτηθώ».

Αποφασίζουν για μας, χωρίς εμάς και εναντίον μας και παράλληλα μας χλευάζουν κατάμουτρα.

Τα πολιτικά καθάρματα που στελεχώνουν την ποιο ληστρική για το λαό και δουλική για τις επιταγές ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών κυβέρνηση είναι και κυνικά.

Έχουν το θράσος να ειρωνεύονται έναν κόσμο, (που όντως θα έπρεπε να είναι πολύ περισσότερος), ο οποίος βρέθηκε στους δρόμους καταγγέλλοντας το κυβερνητικό υπηρετικό προσωπικών των αστών το οποίο με την πολιτική που εφαρμόζει, μας αφήνει άνεργους, μας φοροληστεύει και μας εξαθλιώνει.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Λένε και κάτι άλλο που προφανώς χωρίς να το καταλαβαίνουν. Το ότι ο κόσμος προτιμάει να δει καλύτερους καραγκιόζηδες σε ένα τηλεσκουπίδι, παρά το θέατρο σκιών που ονομάζουν κοινοβουλευτική διαδικασία και στο οποίο πρωταγωνιστούν κάποιες θλιβερές μαριονέτες.

Πηγή: Βαθύ Κόκκινο, μέσω seisaxthia-epam.blogspot.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Τελικά τι κρύβεται πίσω από τη βύθιση του Αγία Ζώνη;

Παρατηρώ ότι πάσχουμε από έναν επικίνδυνο μιθριδατισμό ως πολίτες. Έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε απολύτως φυσιολογικό ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη