Αρχική ~ Δυτικη Ελλαδα ~ Αντιδράσεις για εκδήλωση απομίμηση του SURVIVOR σε σχολείο της Πάτρας

Αντιδράσεις για εκδήλωση απομίμηση του SURVIVOR σε σχολείο της Πάτρας

Πολλά ερωτήματα και έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραλίας στην Πάτρα να διοργανώσει «Survivor» για τους μικρούς μαθητές.

Οι γονείς διαφημίζουν μάλιστα την διεξαγωγή του «παιχνιδιού» μέσω αφίσας που έχουν δημιουργήσει, καλώντας τα παιδιά: «ετοιμάσου να αγωνιστείς, να διασκεδάσεις και να ξεπεράσεις τα όριά σου!».

Η αφίσα-πρόσκληση αποτέλεσε και την αφορμή για να ξεσπάσει διαδικτυακός «πόλεμος» μεταξύ αυτών οι οποίοι συμφωνούν και αυτών που διαφωνούν με την διοργάνωση του «παιχνιδιού».

Μάλιστα, σύμφωνα με το patrastimes.gr, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης έμαθε για την πρωτοβουλία αυτή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μέσω ίντερνετ και από άλλους, αγανακτισμένους, γονείς.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το «Survival Camp» θα γίνει στις 11 Ιουνίου, στην παραλία της Πάτρας, με τη συμμετοχή δύο πρώην παικτών του τηλεπαιχνιδιού.

Μέσω του διαδικτύου μεγάλος αριθμός γονέων και κηδεμόνων, αλλά και εκπαιδευτικών θέτει ευθέως ερώτημα για τη νομιμότητα του «δικαιώματος» ενός Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων να προχωρά σε μία τέτοια πράξη χωρίς την έγκριση τόσο του συνόλου των γονέων και κηδεμόνων, όσο και της εκπαιδευτικής κοινότητας του σχολείου, αλλά και της αρμόδιας διεύθυνσης εκπαίδευσης.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Πάτρα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας απορρυπαντικό

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ένας 32χρονος στην Πάτρα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών λίγο ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη