Αρχική ~ Θεσσαλια ~ Στη Λάρισα η δήμαρχος της Γερμανικής πόλης Όφφενμπουργκ στο πλαίσιο της ΕλληνοΓερμανικής Συνέλευσης

Στη Λάρισα η δήμαρχος της Γερμανικής πόλης Όφφενμπουργκ στο πλαίσιο της ΕλληνοΓερμανικής Συνέλευσης

Στη Λάρισα βρίσκεται από σήμερα η δήμαρχος της Γερμανικής πόλης Όφενμπουργκ (Offenburg) κα Εντιθ Σράινερ και ο συντονιστής της ΕλληνοΓερμανικής συνέλευσης κ Φράνκ Έντελμαν, προσκεκλημένοι του δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη.

Η διήμερη επίσκεψη της δημάρχου της πόλης Οφφενμπουργκ, που ανήκει στο κρατίδιο Βάδη – Βυρτεμβέργη και του κ. Εντελμαν, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ΕλληνοΓερμανικής Συνέλευσης και σε ανταπόδοση της επίσκεψης του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη στην Γερμανία, η οποία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

Οι δύο Γερμανοί προσκεκλημένοι, ξεκίνησαν το πρόγραμμα της επίσκεψής τους στη Λάρισα, με συνάντηση με τον δήμαρχο Απ. Καλογιάννη, παρουσία στελεχών της δημοτικής αρχής.

Ακολούθησε ξενάγηση στο Διαχρονικό Μουσείο της Λάρισας, παρουσία της προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας  κ. Στ. Σδρόλια.

Επίσης, το πρόγραμμα της  δημάρχου του Οφενμπουργκ, περιλαμβάνει ξενάγηση στο Α’ Αρχαίο Θέατρο επίσκεψη και ενημέρωση στη ΔΕΥΑΛ και στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού, περιήγηση στο κέντρο της πόλης, αλλά και μετάβαση στα Μετέωρα.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Χωρίς θέρμανση δημοτικά σχολεία στα Φάρσαλα

Βρισκόμαστε στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου και οι καιρικές συνθήκες ειδικά τις πρωινές ώρες είναι ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη