Αρχική ~ Θεσσαλια ~ Έμποροι του Βόλου: «Κάθε πέρυσι και καλύτερα»

Έμποροι του Βόλου: «Κάθε πέρυσι και καλύτερα»

Στην αύξηση της αγοραστικής κίνησης των καταναλωτών εναποθέτουν τις όποιες ελπίδες τους οι επαγγελματίες της εμπορικής αγοράς του Βόλου, ενόψει Πάσχα.

Ευελπιστούν ότι οι δείκτες θα κλείσουν με θετικό πρόσημο, αλλά μέχρι στιγμής οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περαιτέρω μείωση του τζίρου κατά 30%.

Οι καταναλωτές περιορίζονται πλέον στα απολύτως απαραίτητα και αγοράζουν μικρότερες ποσότητες αγαθών, σύμφωνα με τα οικονομικά τους δεδομένα, τηρώντας, ωστόσο, τα πατροπαράδοτα.

Λόγω των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων του κόσμου και της γενικότερης κατάστασης, έχει επηρεάσει την ψυχολογία των καταναλωτών, αναφέρει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Κώστας Τσέλιος. «Κάθε πέρυσι και καλύτερα» είναι η έκφραση που χρησιμοποιούν οι έμποροι για να αποδώσουν τη σταδιακή διαφοροποίηση της εορταστικής εμπορικής κίνησης.

Η εμπορική κίνηση επικεντρώνεται τη δεδομένη χρονική περίοδο στη λαμπάδα, το παιδικό ρούχο και το παιδικό παπούτσι, ενόψει Πάσχα. Παρόλα ταύτα, οι έμποροι απαισιοδοξούν ότι μέχρι και τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας, θα αυξηθεί το ενδιαφέρον των καταναλωτών και θα ανέβουν οι ημερήσιοι τζίροι των καταστημάτων.

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Άθλιες εικόνες στο ΠΕΔΥ Βόλου

Η παροιμία «απ΄ έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα», ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του κτιρίου ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη