Αρχική ~ Αν. Μακεδονια - Θρακη ~ Ειρηνοδικείο Ξάνθης: Μπλόκο στους συμβασιούχους -Απλήρωτοι 4 μήνες

Ειρηνοδικείο Ξάνθης: Μπλόκο στους συμβασιούχους -Απλήρωτοι 4 μήνες

Απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο Ξάνθης, η αίτηση προσωρινής διαταγής που είχαν καταθέσει οι συμβασιούχοι του δήμου, προκειμένου να λάβουν έναντι, τμήμα των δεδουλευμένων τους.

Η αίτηση δικάστηκε και απορρίφθηκε στις 19 Απρίλιου και πλέον οι συμβασιούχοι του δήμου Ξάνθης, παραμένουν απλήρωτοι επί τέσσερις μήνες, βιώνοντας όπως καταγγέλλουν τραγικές καταστάσεις.

Πλέον οι συμβασιούχοι ελπίζουν να δοθεί λύση και να λάβουν μέρος των μισθών τους, μετά τις 8 Μάιου, οπότε και έχει οριστεί η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν υποβάλει προκειμένου να τους καταβληθεί η μισθοδοσία τεσσάρων μηνών.

Η απόφαση του Ειρηνοδικείου, πάντως προκάλεσε την έντονη δυσφορία και αγανάκτηση των συμβασιούχων, αφού όπως σημειώνουν σε ανάλογες περιπτώσεις συνάδελφων τους, υπήρξαν θετικές δικαστικές αποφάσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι με αποφάσεις Πρωτοδικείων και Ειρηνοδικείων, υπήρξαν προσωρινές διαταγές και έλαβαν έναντι των δεδουλευμένων τους, συμβασιούχοι, εργαζόμενοι σε δήμους του νομού Θεσσαλονίκης, αλλά και συμβασιούχοι του δήμου Πειραιά, καθώς και άλλων δήμων της χώρας, προκειμένου να εξασφαλίσουν στοιχειώδη διαβίωση.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Αλεξανδρούπολη: «Όχι στην εγκατάσταση ΝΑΤΟικής βάσης στο λιμάνι της πόλης» – Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής σε συγκέντρωση

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη συγκέντρωση που διοργανώνει την Τρίτη 7 Νοέμβρη, στις 18:00, μπροστά από το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, ενάντια ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη