Αρχική ~ Ελλαδα ~ Δ. Αθηναίων: Αρχίζει την Τρίτη του Πάσχα το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία

Δ. Αθηναίων: Αρχίζει την Τρίτη του Πάσχα το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία

Έτοιμα να υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους είναι από την Τρίτη του Πάσχα τα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων με ώρα λειτουργίας 08.00 έως 21.30. Τα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων μετατρέπονται σε πρωινά και κρατούν ζωντανές 25 γειτονιές της Αθήνας.

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν: Μαθήματα pilates, γιόγκα, swing, παραδοσιακών χορών και αεροβικής γυμναστικής, σεμινάρια κοπτικής – ραπτικής και  δημιουργίας λαχανόκηπου για τους ενήλικες, ενώ για τα παιδιά ιδιαιτέρως ελκυστικά είναι τα σεμινάρια δημιουργίας κινουμένων σχεδίων, το θεατρικό παιχνίδι, τα εργαστήρια πηλού, τα σεμινάρια σύγχρονου χορού και φωτογραφίας.

Τον Μάιο, το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία φιλοξενεί την Εβδομάδα Αστρονομίας. Στη διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταινίες στο φορητό πλανητάριο, να παρατηρήσουν τον ήλιο μέσα απ’ το τηλεσκόπιο και να περάσουν ευχάριστο χρόνο στα προαύλια των σχολείων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν και να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του προγράμματος www.athensopenschools.gr ή στο τηλέφωνο 210 5277089.

Το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων υλοποιείται με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Σύμπραξης για την Αθήνα.

Πηγή: naftemporiki.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Ηλεκτρονικά η έκδοση των λογαριασμών της κινητής τηλεφωνίας

Ηλεκτρονικά πλέον, θα εκδίδονται οι λογαριασμοί της κινητής τηλεφωνίας, όπως προβλέπει, μεταξύ άλλων, ο νέος ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη