Αρχική ~ Κεντρικη Μακεδονια ~ Πού θα υπάρχουν σήμερα και αύριο μπλόκα αγροτών στην Κεντρική Μακεδονία

Πού θα υπάρχουν σήμερα και αύριο μπλόκα αγροτών στην Κεντρική Μακεδονία

Κλιμακώνουν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κεντρικής Μακεδονίας, με το πρώτο μπλόκο που στήνεται να βρίσκεται στο τελωνείο των Ευζώνων, στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα.

Στις 11 το πρωί θα αρχίσει να στήνεται και το μπλόκο στα διόδια των Μαλγάρων, ενώ την ίδια ώρα αγρότες και κτηνοτρόφοι θα συγκεντρώνονται με τα τρακτέρ τους στη διασταύρωση της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονικής-Σερρών. Οι τελευταίοι, τη Δευτέρα θα μεταφέρουν τα μπλόκα τους στο Δερβένι όπου θα αποκλείσουν και τις δυο πλευρές του οδοστρώματος.

Στο Κιλκίς, ήδη από την Παρασκευή, άρχισαν να συγκεντρώνονται στην είσοδο της πόλης αγρότες και κτηνοτρόφοι, οι οποίοι τη Δευτέρα θα κατευθυνθούν κονβόι προς το τελωνείο των Ευζώνων.

Το μπλόκο των Ευζώνων αναμένεται να ενισχυθεί μέχρι την Τρίτη και από αγρότες απο τη Χαλκηδόνα, τα Γιαννιτσά και άλλες περιοχές της Πέλλας και της Πιερίας.

Την ερχόμενη Δευτέρα αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Χαλκιδικής αναμένεται να κινηθούν με τα τρακτέρ τους προς την Θεσσαλονίκη, όπου θα στήσουν μπλόκο κοντά στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Αύριο Κυριακή, στις 10 το πρωί, θα στηθεί μπλόκο στον κόμβο της Τρίγλιας, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Μουδανίων, από αγρότες και κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής του νομού Χαλκιδικής.

Οι αγρότες της ανατολικής Θεσσαλονίκης, γνωστοί ως «το μπλόκο στα πράσινα φανάρια» (διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο Μακεδονία) έχουν προγραμματίσει νέα συνάντηση για αύριο στις 18.00.

Στον κόμβο της Κουλούρας Ημαθίας αγρότες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους, χωρίς όμως να εμποδίζουν τη διέλευση των οχημάτων.

Πηγή: enikonomia.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Ποινή φυλάκισης σε τέσσερα μέλη του κινήματος κατά της εξόρυξης χρυσού

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή, επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πολυγύρου σε καθέναν από τους ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη