Αρχική ~ Θεσσαλια ~ Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στο Δήμο Ζαγοράς

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στο Δήμο Ζαγοράς

Ξεκίνησε στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου και θα συνεχιστεί έως την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στο νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους ηλικίας 18 ετών και άνω.

Στο Δήμο Ζαγοράς –Μουρεσίου προκηρύχθηκε η πρόσληψη 24 ανέργων, με συμβάσεις πλήρους απασχόλησης, οκτάμηνης διάρκειας. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται – αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο – στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από πιστοποιημένους χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό).

Όσοι ενδιαφερόμενοι δημότες του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου δεν έχουν πρόσβαση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, μπορούν για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησής τους να προσέλθουν με τους προσωπικούς τους κωδικούς πρόσβασης είτε στο Δημοτικό Κατάστημα Ζαγοράς και συγκεκριμένα στον υπάλληλο κ. Οικονόμου Γεώργιο είτε στο Δημοτικό Κατάστημα Τσαγκαράδας, στο ΚΕΠ Τσαγκαράδας και συγκεκριμένα στους υπαλλήλους κ. Σοφογιάννη Πολυτίμη και κ. Κωστόπουλο Αντώνιο κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μία μόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα του Παραρτήματος Ι της Νο 1/2017 Δημόσιας Πρόσκλησης του ΟΑΕΔ και μέχρι τρεις Επιβλέποντες Φορείς.

Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ που ανήκουν σε –τουλάχιστον- μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

-εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

-εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς

-εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

-άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων πτυχιούχων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους

-εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών

-εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ

-εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, δικαιούχοι του «Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ), πρώην «Ελαχίστου Εγγυημένου Εισοδήματος».

Υποχρέωση προσκόμισης των σχετικών δικαιολογητικών στα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων (03-02-2017), έχουν μόνο οι δυνητικά ωφελούμενοι α) άνεργοι μονογονεϊκών οικογενειών, β) άνεργοι που ανήκουν στην κατηγορία των ΑμεΑ, αλλά έχουν εγγραφεί ως κανονικοί άνεργοι στο γενικό μητρώο του Οργανισμού, και επιθυμούν να μεταφερθούν στο ειδικό μητρώο ΑμεΑ του ΟΑΕΔ και γ) οι εγγεγραμμένοι άνεργοι γονείς προστατευόμενων τέκνων ΑμεΑ.Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία προσλήψεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (www.oaed.gr).

Πηγή: taxydromos.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Διήμερο κλασσικής μουσικής στη Σκιάθο

Μετά από την πετυχημένη προσπάθεια της περασμένης χρονιάς, το Φεστιβάλ Πιάνου στη Σκιάθο, σε συνεργασία ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη