Αρχική ~ Ελλαδα ~ 200 ευρώ για κάθε συμμετοχή σε συνεδρίαση ΔΣ του νέου ασφαλιστικού υπερ-ταμείου

200 ευρώ για κάθε συμμετοχή σε συνεδρίαση ΔΣ του νέου ασφαλιστικού υπερ-ταμείου

Αποζημίωση 200 ευρώ δίνει το Υπουργείο Εργασίας για τη συμμετοχή του διοικητή και κάθε μέλους του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) σε κάθε συνεδρίαση του οργάνου αυτού.

Απόφαση την οποία υπέγραψε η Υπουργός Εργασίας κα. Έφη Αχτσιόγλου προβλέπει ότι καθορίζεται ότι η μηνιαία αποζημίωση του Διοικητή και κάθε μέλους του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.) στο ποσό των διακοσίων ευρώ (200,00 €).

Τα ποσά των αποζημιώσεων καταβάλλονται για το σύνολο των κατά μήνα προβλεπομένων συνεδριάσεων, οι οποίες δεν μπορεί να είναι λιγότερες των τεσσάρων κατά μήνα.

Τυχόν πραγματοποίηση περισσοτέρων συνεδριάσεων δε δημιουργεί αξίωση για πρόσθετη αποζημίωση. Για συμμετοχή σε λιγότερες συνεδριάσεις καταβάλλεται η ανάλογη αποζημίωση.

Τα αναπληρωματικά μέλη θα αμείβονται όπως προβλέπεται παραπάνω μόνο όταν αναπληρώνουν στις συνεδριάσεις τα τακτικά μέλη και για όσες συνεδριάσεις συμμετέχουν. Οι εν λόγω συνεδριάσεις θα πραγματοποιούνται εκτός του κανονικού ωραρίου εργασίας.

Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από 1-11-2016 και μέχρι 31-12-2016.

Το γεγονός ότι από την εφαρμογή της παρούσας απόφασης προκαλείται δαπάνη ύψους 5.000 € για το έτος 2016, θα καλυφθεί από τις πιστώσεις που έχουν εγγραφεί στον προϋπολογισμό του Ε.Φ.Κ.Α.

Πηγή: businessnews.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Την Κυριακή ο 4ος Αυθεντικός Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, ο Δήμος Μαραθώνα και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνος ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες.