Αρχική ~ Πελοποννησος ~ Στο πρωτοδικείο Τρίπολης οι αγρότες που είχαν ανοίξει τα διόδια

Στο πρωτοδικείο Τρίπολης οι αγρότες που είχαν ανοίξει τα διόδια

agrotodikeioΑπό πρωτοδικείο πέρασαν το πρωί της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου οι αγρότες οι οποίοι είχαν κινητοποιηθεί στα διόδια της Νεστάνης το 2011.

Οι 13 αγρότες στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους είχαν ανοίξει τα διόδια της Νεστάνης και έτσι ύστερα από μήνυση η οποία έγινε από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμου βρέθηκαν κατηγορούμενοι στο Πρωτοδικείο Τρίπολης.

Όπως τόνισαν, πριν από την έναρξη της δίκης, το αγροτικό κίνημα δεν θα σταματήσει να διαμαρτύρεται και θα συνεχίσει να διεκδικεί τα δίκαια αιτήματά του.
Δεν μας πτοούν οι διώξεις και οι δικαστικοί αγώνες. Όλοι οι μικρομεσαίοι αγρότες πρέπει να ενισχύσουν το αγροτικό κίνημα, να γραφτούν σε συλλόγους και να προχωρήσουν μαζικά στη διεκδίκηση των αιτημάτων τους.

Πριν από την παράστασή τους στο δικαστήριο, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Θεοδωρακόπουλος, οι αγρότες βρέθηκαν στα γραφείο του ΕΛΓΑ στην Τρίπολη αλλά δεν βρήκαν κάποιον υπεύθυνο και επέδωσαν ένα ψήφισμα διαμαρτυρίας.

«Να διαμαρτυρηθούμε και να δούμε πώς συνεχίζονται οι καταγραφές και οι αποζημιώσεις από τις ζημιές, που τόσο πολύ φέτος,  έχει πληγεί σχεδόν το σύνολο της Περιφέρειάς μας», είχαν αναφέρει στην Πανελλήνια συνεδρίαση.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Πελοπόννησος: Σε κινητοποίηση για τον Ιό του Δυτικού Νείλου

Εκτεταμένοι είναι οι ψεκασμοί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με στόχο την καταπολέμηση του ιού του Δυτικού ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη