Αρχική ~ Κρητη ~ Ουρές ταλαιπωρίας στον ΟΑΕΔ- Έπεσαν ακόμη και “ψιλές”

Ουρές ταλαιπωρίας στον ΟΑΕΔ- Έπεσαν ακόμη και “ψιλές”

oaedΑτέλειωτες ουρές πολιτών, που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν άμεσα σχηματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο υποκατάστημα του ΟΑΕΔ στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού, δεδομένου και της λήξης της τουριστικής περιόδου, με τους ξενοδοχοϋπαλλήλους να σπεύσουν να διευθετήσουν την εγγραφή τους στο ταμείο ανεργίας.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα καθημερινά εκατοντάδες πολίτες να συγκεντρώνονται στο υποκατάστημα, να στριμώχνονται στην ουρά και να περιμένουν ατελείωτες ώρες μέχρι να εξυπηρετηθούν.

Όπως είναι αναμενόμενο, μία τέτοια κατάσταση προκαλεί εντάσεις και έντονες αντιδράσεις, με φωνές και λογομαχίες να δίνουν και να παίρνουν μεταξύ πολιτών και υπαλλήλων.

Ωστόσο η κατάσταση σήμερα το πρωί ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα πολίτες να “πιαστούν” στα χέρια, να πέσουν “ψιλές” και ένας υπάλληλος του υποκαταστήματος να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά.

Εξάλλου το ήδη υπάρχον προσωπικό δεν επαρκεί για να εξυπηρετεί με τον τάχιστο ρυθμό τους πολίτες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται τόσο για τους ίδιους τους υπαλλήλους, αλλά και τους πολίτες, που θέλουν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους.

Πηγή: cretapost.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Κρήτη: Έως και 9 μήνες αναμονή για ένα χειρουργείο σε ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο

Ως και 9 μήνες μπορεί να περιμένουν εκατοντάδες ασθενείς στην Κρήτη που ενδεχομένως να κινδυνεύει ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη