Αρχική ~ Νοτιο Αιγαιο ~ Νοσοκομείο Σαντορίνης: Οι Γιατροί και το προσωπικό θα επανέλθουν το καλοκαίρι με τους τουρίστες

Νοσοκομείο Σαντορίνης: Οι Γιατροί και το προσωπικό θα επανέλθουν το καλοκαίρι με τους τουρίστες

nosokomeio-santoriniΚινδυνεύει η ζωή των ασθενών στο Νοσοκομείο Σαντορίνης. Παθολογική κλινική λειτουργεί με ένα Παθολόγο και 2 Γενικούς ιατρούς του Κέντρου Υγείας που καταργήθηκε.

Δεν διαθέτει αξονικό και αιμοδοσία. Δεν πραγματοποιούνται τοκετοί λόγω έλλειψης παιδιάτρων και χειρουργείων.

Δεν πραγματοποιούνται χειρουργεία. Απλήρωτες εφημερίες και εξαιρέσιμα. Παράνομα Επιδόματα. Αεροδιακομιδές για ψύλλου πήδημα.

Το Νοσοκομείο εγκαινιάστηκε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό 15/07/2016 με βαρυσήμαντες εξαγγελίες «τύπου Μαυρογιαλούρου» ότι οι πολίτες του νησιού επιτέλους αποκτούν Δημόσιο Νοσοκομείο Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης. Οι γυναίκες θα γεννάνε πια στον τόπο τους, είπε χαρακτηριστικά.

Αμ δε!!! Τώρα που είναι χειμώνας και έφυγαν οι τουρίστες, έφυγαν μαζί τους οι περισσότεροι ιατροί, έφυγαν οι μετακινημένοι ιατροί από Νοσοκομεία του ΕΣΥ (ειδικά του θυγατρικού Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ). Έφυγε Νοσηλευτικό προσωπικό. Οι Ιατροί και το προσωπικό θα επανέλθουν το καλοκαίρι με τους τουρίστες.

Στο ένα χειρουργικό τραπέζι που διαθέτει το Νοσοκομείο υπάρχει μόνο μία Νοσηλεύτρια εκπαιδευμένη.
Εάν πραγματοποιούνταν χειρουργεία θα έπρεπε να διακτινίζεται προκειμένου να είναι ταυτόχρονα στο αναισθησιολογικό τμήμα, στην κίνηση και εργαλιοδότρια 24 ώρες το 24ωρο όλες τις ημέρες του μήνα που εφημερεύει το Νοσοκομείο.

Οι εφημερίες των ιατρών, τα νυκτερινά, εξαιρέσιμα του λοιπού προσωπικού είναι απλήρωτα σχεδόν όλο το χρόνο, από την ΑΕΜΥ Α.Ε. Δεν τολμάει κανείς να μιλήσει!!!

Με πληροφορίες από: poedhn.gr

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Πυρκαγιά στη Ρόδο – Απειλούνται σπίτια

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην πλαγιά του λόφου του Αγίου Στεφάνου (Μόντε Σμιθ), ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη