Αρχική ~ Πολιτικη ~ Μήνυση Νικολόπουλου κατά Δ. Κοντομηνά για ψευδορκία

Μήνυση Νικολόπουλου κατά Δ. Κοντομηνά για ψευδορκία

nikolopoulosΟ Ανεξάρτητος Βουλευτής υποστηρίζει πως ο πασίγνωστος καναλάρχης ανέφερε ψευδώς στην Εξεταστική Επιτροπή πως δεν έχει κάποιο τραπεζικό δάνειο την τελευταία 15ετία και δεν έχει φοροδιαφύγει.

Μηνυτήρια αναφορά, με την κατηγορία της ψευδορκίας, θα καταθέσει σήμερα, στις 2.00 μ.μ., στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος σε βάρος του ιδιοκτήτη του ALPHA Δημήτρη Κοντομηνά.

Ο Νίκος Νικολόπουλος υποστηρίζει ότι ο γνωστός επιχειρηματίας κατά την ένορκη κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ανέφερε ψευδώς ότι ουδέποτε κατέφυγε σε τραπεζικό δανεισμό την τελευταία 15ετία κι ούτε έχει φοροδιαφύγει.

Ωστόσο, με βάση στοιχεία και έγγραφα που συμπεριλαμβάνονται στη μηνυτήρια αναφορά προκύπτει ότι ο Δ. Κοντομηνάς έχει συνάψει τραπεζικά δάνεια, ενώ η Δ’ ΔΟΥ Αθηνών έχει διαπιστώσει ότι φοροδιαφύγει για ποσό 76 εκ. ευρώ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα σχετικά έγγραφα που πιστοποιούν την εκτεταμένη φοροδιαφυγή του Δημήτρη Κοντομηνά ήταν καταχωνιασμένα την τελευταία 2ετία σε κάποιο συρτάρι της Δ’ ΔΟΥ.

Πηγή: patrastimes.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου για την ανακύκλωση

Κατατέθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας το σχέδιο νόμου «Τροποποίηση ν. 2939/2001 για την ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη