Αρχική ~ Αρθρα ~ Εκ προθέσεως δολοφόνοι

Εκ προθέσεως δολοφόνοι

aimaΗ σύλληψη της τραγικής μητέρας στην Λάρισα (Κομμένο το ρεύμα από τον Φεβρουάριο στο σπίτι όπου κινδύνευσε να καεί ζωντανό ένα 4χρονο αγόρι) η οποία, σαν να μην της έφτανε ο πόνος της για την κατάσταση του μικρού παιδιού της, αντιμετωπίζει και την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια, είναι μια προσπάθεια για μεταφορά της ενοχής των πραγματικών υπευθύνων στο θύμα τους.

Οι ένοχοι για τον σοβαρότατο τραυματισμό του τετράχρονου παιδιού είναι αυτοί που καταδίκασαν άλλη μια οικογένεια να στερηθεί το ηλεκτρικό ρεύμα επειδή δεν μπορούσε να το πληρώσει, ενώ το ηλεκτρικό ρεύμα αποτελεί όρο ζωής και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να το στερεί από οποιονδήποτε άνθρωπο.

Ένοχος για εμπρησμό και τον βαρύτατο τραυματισμό του τετράχρονου παιδιού είναι η ΔΕΔΔΗΕ που συστηματικά κόβει το ρεύμα σε οικογένειες, σε άρρωστους και σε κατάκοιτους.

Ένοχη είναι η ΔΕΗ, που ανάγκασε μια ακόμα οικογένεια να ανάβει κεριά(!) για να μπορεί να βλέπει την νύχτα μέσα στο σπίτι της!

Οι μεγάλοι ένοχοι είναι οι ξεβρακωμένοι δούλοι του χρηματοπιστωτικού συστήματος που, μέσω των μνημονιακών πολιτικών τους, οδηγούν στην φτώχεια, την αρρώστια και τον θάνατο εκατομμύρια πολίτες. Είναι αυτοί που έχουν καταδικάσει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού σε στέρηση βασικών αγαθών όπως αυτά ορίζονται από τον Χάρτη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ και το ελληνικό Σύνταγμα.

Ένοχοι εμπρησμού και βαριάς σωματικής βλάβης από πρόθεση και, πιθανόν, δόλο είναι αυτοί οι ίδιοι που έχουν καταδικάσει 350.000 νοικοκυριά στο σκοτάδι, 2.000.000 εκατομμύρια πολίτες στην ανεργία, περισσότερους από 1.000.000 σε αποστέρηση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, 600.000 παιδιά σε υποσιτισμό, έχουν οδηγήσει την αύξηση της βρεφικής θνησιμότητας κατά 43%, δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε στέρηση στέγης, δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε αυτοχειρία.

Οι μεγάλοι ένοχοι είναι ο πρωθυπουργός, τα μέλη και τα στελέχη της κυβέρνησης αυτής της χώρας που έχουν εξαπολύσει ανοιχτό πόλεμο στον ελληνικό λαό, τον δολοφονούν και ταυτόχρονα τον χλευάζουν. Είναι δηλωμένοι, άσπονδοι εχθροί του. Στο πλευρό της κυβέρνησης, εναντίον του ελληνικού λαού, βρίσκονται τα κόμματα της αντιπολίτευσης που στηρίζουν την πολιτική της είτε ενεργά, είτε με την παθητική στάση τους.

Του Προκόπη Μπίχτα

Πηγή: stontoixo.com

 

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Πότε είναι η κατάλληλη ώρα στην Ελλάδα για να αποδοθούν ευθύνες;

Μετά την καταστροφή στη Δυτική Αττική -με 15 νεκρούς μέχρι στιγμής-, έχω βαρεθεί να ακούω ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη