Αρχική ~ Κρητη ~ Ασφαλτόστρωσαν δρόμο χωρίς να μετακινήσουν αυτοκίνητα και κάδους

Ασφαλτόστρωσαν δρόμο χωρίς να μετακινήσουν αυτοκίνητα και κάδους

rethymno-dromosΜόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Εργασίες ασφαλτόστρωσης χωρίς να μετακινηθούν οχήματα και κάδοι; Και, όμως, στο Ρέθυμνο συνέβη και αυτό.

Φωτογραφίες της τοπικής ιστοσελίδας cretenews.gr δείχνουν ότι ο δρόμος Επ. Μαρούλη στην πόλη του Ρεθύμνου ασφαλτοστρώθηκε χωρίς να ληφθεί υπόψη ότι θα πρέπει να μετακινηθούν τα αυτοκίνητα και οι κάδοι απορριμμάτων.

Οι πολίτες φέρονται να ισχυρίζονται ότι οι δημοτικές αρχές δεν τους ενημέρωσαν εγκαίρως ενώ ο Δήμος, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, ρίχνει ευθύνες και στην αστυνομία.

Τα συνεργεία έβαλαν άσφαλτο μόνο εκεί που μπορούσαν. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να στρωθεί μόνο σε σημεία που δεν υπήρχαν κάδοι σκουπιδιών και παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Ο υπεύθυνος της τεχνικής υπηρεσίας – που ασφαλώς δεν μπορούσε να αρνηθεί την πραγματικότητα – είπε πως γνωρίζει τι έχει συμβεί και έδωσε τη δική του εξήγηση. «Δεν μπορούσαμε να ρίξουμε άσφαλτο εκεί που υπήρχαν αμάξια γιατί η άσφαλτος είναι ζεστή. Θα μπει όταν αποφασίσουν οι κύριοι να βγάλουν τα αυτοκίνητα τους. Γνωρίζω τι συμβαίνει στο διαδίκτυο αλλά εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Έπρεπε να διαλέξουμε. Είτε να πετάξουμε την άσφαλτο είτε να τη βάλουμε όπου μπορούσαμε. Επιλέξαμε το δεύτερο». Ο υπεύθυνος αρνήθηκε πως η υπηρεσία του έχει ευθύνη για τα όσα έγιναν, αφού όπως λέει οι εργασίες ήταν προγραμματισμένες και δεν γινόταν να αναβληθούν.

Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις κατοίκων της περιοχής, ο δήμος είχε ειδοποιήσει, είχε βάλει κορδέλες για να γίνουν τα έργα αλλά το πράγμα στράβωσε επειδή κάποιοι αποφάσισαν σκόπιμα να τις αγνοήσουν. «Ειδοποίησε ο δήμος έβαλε κορδέλες. Ορισμένοι δεν τα έβγαλαν και ασφαλτοστρωθηκε ο δρόμος δεν είναι κάτι το φοβερό. Ψάξανε μέσω των αριθμών κυκλοφορίας και τους πήραν τηλέφωνο. Ορισμένοι που τους πήραν να τα βγάλουν δεν τα έβγαλαν επειδή ήταν από άλλο κόμμα και διαφωνούσαν με την απόφαση του δημάρχου», τονίζει κάτοικος της περιοχής.

Πηγή: imerisia.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Ηράκλειο: Θα διανεμηθούν 701 κομποστοποιητές

Μια από τις σημαντικότερες παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου με σκοπό τη μείωση των παραγόμενων ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες.