Αρχική ~ Θεσσαλια ~ Απο οδηγοί απορριμματοφόρων…οδηγοί ασθενοφόρων

Απο οδηγοί απορριμματοφόρων…οδηγοί ασθενοφόρων

asthenoforoΈντονες είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στις τάξεις των γιατρών και εργαζομένων των κέντρων υγείας Μαγνησίας.

Αφορμή στάθηκε ένα ακόμη έγγραφο που εστάλη στα κέντρα υγείας του νομού αλλά και στον Δήμο Νοτίου Πηλίου και ζητείται από τους δήμους να ορίσουν οδηγούς που ανήκουν στο προσωπικό των υπηρεσιών των δήμων για να χρησιμοποιηθούν για τις διακομιδές εκτάκτων περιστατικών με τα ασθενοφόρα των κέντρων υγείας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών και κέντρων υγείας Μαγνησίας πρόκειται για μια ακόμη προσπάθεια απαξίωσης των δημόσιων δομών υγείας του νομού.

Παράλληλα εστάλη ακόμη ένα έγγραφο στα κέντρα υγείας του νομού στο οποίο αναφέρεται ότι οι οδηγοί που πρόκειται να ενσωματωθούν στο ΕΚΑΒ δεν θα εφημερεύουν τα Σαββατοκύριακο, με ότι αυτό συνεπάγεται για την αντιμετώπιση των εκτάκτων περιστατικών που μπορεί να παρουσιαστούν.

Τέλος ο κ Χαυτούρας χαρακτηρίζει προκλητική την απόφαση για την διαγραφή των χρεών που έχει ο ΕΟΟΠΥ από το 2013 προς το νοσοκομείο Βόλου. Για όλα αυτά τα ζητήματα και όχι μόνο οι νοσοκομειακοί απο την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν ένα κύκλο κινητοποιήσεων. Για το νοσοκομείο του Βόλου προγραμματίζεται ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00 το πρωί στον προαύλιο χώρο του ιδρύματος.

Πηγή: thessaliatv.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Μαγνησία: Ψάχνουν τρόφιμα στα σκουπίδια

Επισκέπτονται τις λαϊκές αγορές όταν οι πωλητές φεύγουν και ο κόσμος έχει διαλυθεί. Περίπου 10 ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη