Αρχική ~ Στερεα Ελλαδα ~ Την προσαγωγή μαθητών στη Λαμία καταγγέλλει το Σωματείο εμποροϋπαλλήλων & Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Φθιώτιδας

Την προσαγωγή μαθητών στη Λαμία καταγγέλλει το Σωματείο εμποροϋπαλλήλων & Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Φθιώτιδας

lamia-epalΤην προσαγωγή μαθητών στη Λαμία καταγγέλλει το Σωματείο εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Φθιώτιδας και καλεί στη διαμαρτυρία που διοργανώνεται στα δικαστήρια την Τρίτη 25 Οκτώβρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεχίζει στον ίδιο σκοπό, εχθρικό για το λαό και τη νεολαία η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αυτή τη φορά σειρά είχαν οι μαθητές. Με αστυνομία εισαγγελέα προσήγαγαν μαθητές και ένα γονιό, μέσα στη νύχτα. Νέοι άνθρωποι υπερασπιστήκαν το αυτονόητο, το δικαίωμα τους να αγωνίζονται για την μόρφωση και το μέλλον τους, γι αυτό και τους οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας.

Δεν είναι τυχαία τέτοια γεγονότα ,δεν είναι η πρώτη φόρα που το αστικό κράτος χρησιμοποιεί μέσα καταστολής εκφοβισμού ενάντια στο λαό που αγωνίζεται . Όσο οξύνεται η αντιλαϊκή πολιτική σε βάρος του λαού. Τόσο τα μετρά εκφοβισμού και καταστολής εντείνονται . Κανένας να μην μένει απαθής σε αυτή την κατάσταση .

Η οργανωμένη συλλογική δράση μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζουν τα λαϊκά νοικοκυριά σήμερα. Η διεκδίκηση αιτημάτων που να καλύπτουν τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες χωρίς συμβιβασμό .

Τέτοιες ενέργειες δεν μπορεί να αφήνονται αναπάντητες από το εργατικό λαϊκό κίνημα. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει μόνο του λαού η πάλη θα τη σπάσει.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 11:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ».

Πηγή: ertopen.com

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Εκτροχιάστηκε εμπορική αμαξοστοιχία στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας

Νέος εκτροχιασμός εμπορικής αμαξοστοιχίας σημειώθηκε το απόγευμα στην περιοχή της Σπερχειάδας Φθιώτιδας με αποτέλεσμα να ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη