Αρχική ~ Δυτικη Ελλαδα ~ Προβλήματα στην Δυτική Ελλάδα από την έντονη βροχόπτωση

Προβλήματα στην Δυτική Ελλάδα από την έντονη βροχόπτωση

plimmiresΠροβλήματα σε Μεσολόγγι, Πρέβεζα, Ναύπακτο και Πάτρα έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας, που πλήττει από το πρωί πολλές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Ειδικότερα, έχουν πλημμυρίσει σπίτια και καταστήματα στην πόλη του Μεσολογγίου, ενώ λόγω των δυνατών ανέμων, έχουν σημειωθεί πολλές κοπές δέντρων. Η Πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί περισσότερες από 100 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και καταστήματα, όπως επίσης και για κοπές δέντρων.

Αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας, και της Ναυπάκτου υπάρχουν προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση, ενώ έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 20 αντλήσεις υδάτων.

Η καταιγίδα η οποία συνοδευόταν από ισχυρούς ανέμους και έπληξε και την Πάτρα, προκάλεσε πλημμύρες σε υπόγεια σπιτιών και καταστήματα, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περίπου 25 κλήσεις. Μάλιστα κατά την διάρκεια της καταιγίδας σημειώθηκε ολιγόλεπτη διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Πάτρας.

Πηγή: ypaithros.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Αιματηρό επεισόδιο με μετανάστες στο λιμάνι της Πάτρας

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής έξω από εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, απέναντι από ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη