Αρχική ~ Δυτικη Ελλαδα ~ Κάτι τέτοιους στην Γερμανική Κατοχή, ο Ελληνικός λαός τους έλεγε δωσίλογους

Κάτι τέτοιους στην Γερμανική Κατοχή, ο Ελληνικός λαός τους έλεγε δωσίλογους

fouxtel

Στο Ναύπλιο θα βρεθούν την Πέμπτη τα μέλη της «Ανυπότακτης Πολιτείας», για να παραστούν στην διαμαρτυρία για την επίσκεψη του κ. Φούχτελ, με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  Χρήστο Πατούχα, να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είναι γνωστό ότι ο Γερμανός επιτετραμμένος κύριος Φούχτελ, περιδιαβαίνει ξανά τη χώρα μας, επιδιώκοντας συμφωνίες, «Επενδυτικές πρωτοβουλίες», σε συνεργασία με Δήμους και Περιφέρειες, υλοποιώντας κεντρική συμφωνία της χώρας μας με την κ. Μέρκελ.

Ο στόχος είναι η εκχώρηση στα Γερμανικά συμφέροντα δικών μας πλουτοπαραγωγικών πηγών, «αξιοποίηση» δημόσιων και δημοτικών ακινήτων και εκτάσεων, πολιτιστικών και άλλων δραστηριοτήτων, εκμετάλλευση της διαχείρισης των αποβλήτων, εκμετάλλευση ενεργειακών δυνατοτήτων και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων, που μπορούν να αποφέρουν κέρδη σε γερμανικούς επιχειρηματικούς ομίλους.

Ο άμεσος πολιτικός στόχος, είναι βεβαίως, η περαιτέρω πρόσδεση της χώρας μας, στην υλοποίηση των μνημονίων, νέες αποικιακού τύπου συμφωνίες και πρωτίστως, η άμβλυνση του αιτήματος, για την απόδοση των οφειλόμενων Γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων και του Γερμανικού Κατοχικού Δανείου.

Το πρόβλημα πρωτίστως, είναι πρόβλημα της Κυβέρνησης, που επιτρέπει στον κ. Φούχτελ να περιέρχεται την χώρα και δεν βρίσκει το ανάστημα να τον εξαποστείλει. Το πρόβλημα βρίσκεται σε όσους από τους Δημάρχους, έχουν αποδεχθεί την συμμετοχή τους στην «Ελληνογερμανική Συνέλευση» και έχουν προχωρήσει σε συνομιλίες με τον κ. Φούχτελ. Είναι βέβαιο, ότι δεν εκφράζουν το σύνολο, ούτε την πλειοψηφία των δημοτών τους. Κάτι τέτοιους στην Γερμανική Κατοχή, ο Ελληνικός λαός τους έλεγε δωσίλογους.

Η Ανυπότακτη Πολιτεία συμμετέχει στην διαμαρτυρία, μαζί με άλλους αιρετούς, που θα γίνει την Πέμπτη στην πόλη του Ναυπλίου.

Ζητώντας, να εκδιωχθεί ο Φούχτελ, να σταματήσει κάθε συζήτηση με οποιονδήποτε εκπρόσωπο ξένων και ντόπιων επενδυτών, να διαφυλάξουμε την Δημοτική και δημόσια περιουσία του Ελληνικού Λαού.»

Πηγή: patrastimes.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

Στο «κόκκινο» η δυτική Αχαΐα – Επικίνδυνα χημικά στοιχεία στο νερό από γεωργικές εργασίες

Σημαντικά στοιχεία για τις πιέσεις που δέχονται από ανθρωπογενείς δραστηριότητες, οι πολύτιμοι υδατικοί πόροι της ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη