Αρχική ~ Οικονομια ~ Έρχεται «Αρμαγεδδώνας» στην κρουαζιέρα!

Έρχεται «Αρμαγεδδώνας» στην κρουαζιέρα!

krouaziera«Αρμαγεδδών» θα πλήξει την ελληνική κρουαζιέρα το 2017, οδηγώντας αναπόφευκτα σε απώλειες χιλιάδων ξένων τουριστών για τη χώρα και εκατομμυρίων ευρώ για την εθνική οικονομία!

Οι αφίξεις επιβατών με κρουαζιερόπλοια στην Ελλάδα θα μειωθούν το 2017, κατ’ ελάχιστο σε ποσοστό 30% σε σχέση με τη φετινή σεζόν, αναφέρει στην Καθημερινή ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, εκπρόσωπος για την κρουαζιέρα του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΣΕΤΕ) .

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πτώση αυτή είναι μη αναστρέψιμη, καθώς υπολογίζεται με βάση το μειωμένο αριθμό δρομολογίων κρουαζιερόπλοιων που έχουν σχεδιαστεί για τη χώρα μας την προσεχη σεζόν από τους διεθνείς ομίλους.

Το πλέον σοκαριστικό στοιχείο, αναφέρει το δημοσίευμα, είναι ότι η Ανατολική Μεσόγειος, από περιοχή κρουαζιέρας με μεγάλη ποικιλία σημαντικών ιστορικών και πολιτιστικών προορισμών, που ήταν τα προηγούμενα χρόνια, το 2017 θα συρρικνωθεί μόνο στη δυτική Ελλάδα (Ιόνιο) σε Πειραιά-Αργοσαρωνικό, Κυκλάδες, Κρήτη και λίγο στα νότια Δωδεκάννησα!

Η εμπορική δύναμη της περιοχής, υποστηρίζει ο εκπρόσωπος του ΣΕΤΕ, βρίσκεται στο ναδίρ και αν κρατιέται ακόμη το οφείλει μόνο στην υψηλή δημοτικότητα τριών ή τεσσάρων ελληνικών προορισμών.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

x

Δείτε επίσης

«Δεν πληρώνω άλλους φόρους» – Σε απόγνωση ένας στους δύο Έλληνες

Η κατάσταση έχει γίνει πλέον απελπιστική με το 50% του ελληνικού πληθυσμού να έχει φτάσει ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη