Αρχική ~ Δυτικη Ελλαδα ~ Πάτρα: Νέες ουρές για λίγα τρόφιμα και σήμερα στο Παμπελοποννησιακό

Πάτρα: Νέες ουρές για λίγα τρόφιμα και σήμερα στο Παμπελοποννησιακό

patra-trofimaΣυνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο  η διανομή προϊόντων του ΤΕΒΑ -στους δικαιούχους και μόνο του Κοινωνικού Οργανισμού (ΚΟΔΗΠ) και του Δήμου Πατρέων (αφορά περίπου 6.000 οικογένειες του προγράμματος).

Ήδη από την πρώτη μέρα της διανομής στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, οι δικαιούχοι στήθηκαν από τα ξημερώματα στην ουρά, κάτι που αναμένεται να επαναληφθεί Δευτέρα – Τρίτη, οπότε συμπληρώνεται η διανομή, η οποία γίνεται σε τριτοκοσμικές συνθήκες.

Οι δικαιούχοι, προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα την ημέρα της διανομής,  θα πρέπει να έχουν μαζί τους εκτυπωμένη την  εγκεκριμένη αίτηση από την ΗΔΙΚΑ-ΤΕΒΑ, καθώς και την ταυτότητά τους.

Όσοι δεν  έχουν εκτυπωμένη την εγκεκριμένη αίτηση, θα πρέπει να απευθυνθούν άμεσα, από σήμερα, με την ταυτότητά τους, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (Κοραή 5) ή στα κεντρικά Γραφεία του ΚΟΔΗΠ – Γούναρη 76 στο ισόγειο (υπεύθυνος Μίνως Σταμάτης),  ώστε να ενημερωθούν για τον αριθμό της αίτησής τους και για την ημέρα που θα παραλάβουν τα προϊόντα.

Σε περίπτωση  αδυναμίας προσέλευσης του δικαιούχου στη διανομή, ο παραλαβών θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση από τον δικαιούχο (με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ, δημόσιες υπηρεσίες, ή την αστυνομία) και βέβαια την  ταυτότητά του και όχι του δικαιούχου.

Λόγω του μεγάλου αριθμού των δικαιούχων (6.000 περίπου οικογένειες, που αναλογούν σε 12.000 περίπου άτομα) και  επιπλέον επειδή  θα διανεμηθούν και νωπά-ευπαθή προϊόντα (κοτόπουλο και φέτα), ο ΚΟΔΗΠ ζητά από τους δικαιούχους την κατανόησή τους, να συνεργαστούν με τους εργαζόμενους του ΚΟΔΗΠ και του Δήμου, να τηρήσουν τις οδηγίες μας, για  μία αξιοπρεπή διανομή.

Πηγή: tempo24.gr

x

Δείτε επίσης

Αιματηρό επεισόδιο με μετανάστες στο λιμάνι της Πάτρας

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής έξω από εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, απέναντι από ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη