Αρχική ~ Δυτικη Ελλαδα ~ Πάτρα: Αλλάζει το εμπορικό κέντρο από τα λουκέτα και τις μετακομίσεις εμπορικών επιχειρήσεων

Πάτρα: Αλλάζει το εμπορικό κέντρο από τα λουκέτα και τις μετακομίσεις εμπορικών επιχειρήσεων

closedΜετακομίσεις και λουκέτα, διαπιστώνει κανείς όλο και περισσότερο στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας, όπου πλέον υπάρχουν αμέτρητα αδιάθετα μεγάλα ακίνητα, που στο πρόσφατο παρελθόν στέγαζαν εμπορικές επιχειρήσεις. Ειδικά στοπ χώρο του εμπορίου το «ισοζύγιο» δημιουργίας νέων επιχειρήσεων και κλεισίματος παλαιών, καταγραφεται αρνητικό.

Σε ορισμένα σημεία της πόλης,  τα  ξενοίκιαστα μαγαζιά να υπερισχύουν έναντι των νέων επιχειρήσεων, είτε λόγω οριστικού λουκέτου, είτε εξαιτίας μετεγκατάστασης, καθώς τα μισθώματα έχουν πλέον αναπροσαρμοστεί σημαντικά.

Ακόμη ένα κατάστημα στο κέντρο της πόλης που αναγκάστηκε λόγο οικονομικής ασφυξίας και της ραγδαίας πτώσης του τζίρου να αναζητήσει νέα στέγαση με πιο χαμηλό αντίτιμο , εντπίζεται από στην οδό Κορίνθου μετά την Αράτου. Πρόκειται για επιχείρηση πώλησης επώνυμων ρούχων ανδρικών και γυναικείων, η  οποίο γνωστοποίησε ότι μεταφέρεται στην Κορίνθου και Πατρέως και φυσικά δεν είναι η μοναδική περίπτωση μετακίνησης.

Πηγή: tempo24.gr

x

Δείτε επίσης

Αιματηρό επεισόδιο με μετανάστες στο λιμάνι της Πάτρας

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής έξω από εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, απέναντι από ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη