Αρχική ~ Διεθνη ~ Μέρες μετράει το τελευταίο Carrefour της «Μαρινόπουλος» στο Μπουργκάς

Μέρες μετράει το τελευταίο Carrefour της «Μαρινόπουλος» στο Μπουργκάς

carrefourΤις «τελευταίες του μέρες» διανύει το εναπομείναν κατάστημα Carrefour της εταιρείας Μαρινόπουλος στην πόλη Μπουγκάς (Πύργο) της Βουλγαρίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικών ιστοσελίδων το κατάστημα που βρίσκεται στην συνοικία Ιζκγρεφ και στο Mall Burgas Plaza και το οποίο είχε ανοίξει πρώτο στην πόλη φαίνεται ότι σύντομα κλείνει τον κύκλο του καθώς και της εταιρείας στο Μπουργκάς.

Το κατάστημα όπως γράφουν οι βούλγαροι δημοσιογράφοι σύντομα βγαίνει σε επαναληπτική δημοπρασία μιας και ο αρχικός πλειστηριασμός με τιμή εκκίνησης τα 7,2 εκατομμύρια ευρώ αποδείχθηκε άκαρπος. Τώρα η τιμή έχει πέσει στα 5,75 εκατομμύρια ευρώ ή περίπου 460 ευρώ/τ.μ και προβλέπεται ότι πιθανόν θα βρεθεί αγοραστής.

Συγχρόνως τα λίγα προϊόντα που υπήρχαν στο κατάστημα πουλήθηκαν με έκπτωση 50%. Η πτώση για τα καταστήματα της εταιρείας στην πόλη ξεκίνησε τις αρχές του 2014 όταν έκλεισε το πρώτο από τα 4 καταστήματα ενώ ακολούθησαν λουκέτα το καλοκαίρι 2015 κ την άνοιξη φέτος.

Πηγή: newpost.gr

x

Δείτε επίσης

Τουρκία: Δημοσιογράφος καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών χρόνων για ένα tweet

Τουρκικό δικαστήριο καταδίκασε σήμερα σε τριετή φυλάκιση έναν δημοσιογράφο της αντιπολιτευόμενης εφημερίδας Cumhuriyet με την ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη