Αρχική ~ Πελοποννησος ~ Ευχαριστίες Τατούλη στον Φούχτελ για την πρόταση προσφοράς βοήθειας

Ευχαριστίες Τατούλη στον Φούχτελ για την πρόταση προσφοράς βοήθειας

fouxtel_tatoulhsΤις θερμές ευχαριστίες του εξέφρασε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στον ομοσπονδιακό υπουργό της Γερμανίας και επικεφαλής της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης Χανς Γιοαχίμ Φουχτελ για το ενδιαφέρον, και ιδιαίτερα για την πρόταση προσφοράς βοήθειας, στις περιοχές της Πελοποννήσου που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Ο κ. Φούχτελ, με επιστολή του στον περιφερειάρχη, εξέφρασε την αλληλεγγύη του και την αμέριστη συμπαράστασή του στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι κάτοικοι των περιοχών οι οποίες επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες, και προσέφερε την υποστήριξη της δομής της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την αντιμετώπισή τους.

Ο Πέτρος Τατούλης σε δήλωσή του υπογραμμίζει ότι, «ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πόσο σταθερούς και αξιόπιστους φίλους διαθέτει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, πέρα και από τα στενά σύνορα της χώρας. Η πράξη αυτή αποτελεί ευχάριστη έκπληξη και καταδεικνύει αναμφίβολα τη σημασία της αλληλεγγύης στην Ευρωπαϊκή οικογένεια».

Επιπλέον προσθέτει πως, «το διεθνές δίκτυο συνεργασιών που η Περιφέρεια έχει εδραιώσει, αποδεικνύει την ορθότητα της εξωστρεφούς πολιτικής που ακολουθούμε με συνέπεια, η οποία εκτός των άλλων, μας προσφέρει δυνατότητες να υπερβούμε αντιξοότητες και δυσκολίες».

Πηγή: economy365.gr

x

Δείτε επίσης

Συνελήφθη ο δήμαρχος Ελαφονήσου – Καταδικάστηκε σε 15ετή κάθειρξη για απάτη

Συνελήφθη στην Τρίπολη, ο δήμαρχος Ελαφονήσου, Χαλάραμπος Λιάρος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση. ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη