Αρχική ~ Νησια Ιονιου ~ Ενα παράνομο σχολείο θα εγκαινιάσει ο Τσίπρας

Ενα παράνομο σχολείο θα εγκαινιάσει ο Τσίπρας

kefalonia-lykeio-faraoΗ Επιτροπή Αγώνα Φορέων   του Νομού με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στο νησί μας , παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο ΕΚΚΙ.

Στη συνέντευξη έλαβαν μέρος και μίλησαν ο πρόεδρος του ΕΚΚΙ Γ. Γαβρίλης, ο Δ. Μαντζουράτος και Γ. Βαλλιάνος από την Επιτροπή Φορέων, ο Διον. Γεωργόπουλος από την ΕΛΜΕΚΙ και παρέμβαση έγινε από τον Νίκο Τσιμάρα ΠΑΣΕΒΕ, τον Σταύρο Γρηγορόπουλο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος και ο Γ. Κουμαριώτης από τον Σύνδεσμο Υδραυλικών.

Καταπέλτης ήταν ο Διον. Γεωργόπουλος για το Λύκειο στον Φαραώ που θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός.Μια μικρή αναφορά  σε  όσα είπε: Έχει παραληφθεί μόνο Διοικητικά όχι τεχνικά, από το καλοκαίρι ψάχνουν την Εταιρεία η οποία είναι υπεύθυνη και δεν βρίσκουν ούτε έναν εκπρόσωπο.

Για την ασφάλεια, δεν έχει γίνει τίποτα με το ζήτημα του δρόμου, δεν υπάρχουν πεζοδρόμια, χρειάζεται μια αερογέφυρα, δεν έχει διασφαλιστεί η μεταφορά τους ακόμα. Είναι με εργοταξιακό ρεύμα, οι πόρτες δουλεύουν με ρεύμα κι αν κοπεί το ρεύμα καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει. Δεν υπάρχει πρόσβαση της Πυροσβεστικής, δεν υπάρχει σωστή πρόσβαση για ΑμεΑ, αλλά και στον εξαερισμό υπάρχει πρόβλημα. Θέλετε κι άλλα;

Στον  χώρο έξω δεν υπάρχει ένα στέγαστρο, το γήπεδο το οποίο έχει …. παιδικές μπασκέτες, στις άκρες έχουν τοποθετήσει κολώνες με κίνδυνο να χτυπήσουν τα παιδιά. Κι άλλα πολλά.

Αυτό το σχολείο θα έρθει να εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός. Όπως είπε εύστοχα ο Μαντζουράτος, θα έρθει να εγκαινιάσει ένα παράνομο σχολείο.

Στο τέλος ήρθε η Διονυσία Πεντογάλου και διάβασε ένα Ψήφισμα των καθηγητών του Λυκείου.

Πηγή: ionianpress.gr

x

Δείτε επίσης

Σε κινητοποιήσεις οι ναυτεργάτες της Κέρκυρας

Δεμένα θα μείνουν την ερχόμενη Δευτέρα 9 και Τρίτη 10 Οκτωβρίου τα καράβια στην Κέρκυρα, ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη