Αρχική ~ Στερεα Ελλαδα ~ Καταγγελία κατά του JUMBO από τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλκίδας

Καταγγελία κατά του JUMBO από τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλκίδας

jumboΟ Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας με ανακοίνωσή του είχε ενημερώσει τα μέλη του, αλλά και το κοινό, ότι τα καταστήματα θα είναι κλειστά την Δευτέρα 20 Ιουνίου, ημέρα γιορτής του Αγίου Πνεύματος, η οποία έχει καθιερωθεί ως υποχρεωτική αργία με σχετική υπουργική απόφαση από το 2009.

Ωστόσο, ορισμένες επιχειρήσεις λειτούργησαν κανονικά, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου, ο οποίος σε ανακοίνωσή του αναφέρει –μεταξύ άλλων-τα εξής:

« Όλα τα καταστήματα της πόλης μας, σεβάστηκαν τη συγκεκριμένη Νομοθετημένη αργία και δεν άνοιξαν. Υπήρξαν όμως και κάποιες επιχειρήσεις, ξένων ή μη συμφερόντων, οι οποίες αγνοώντας επιδεικτικά κανόνες και νόμους, με σκοπό να πλουτίσουν εν μέσω οικονομικής κρίσης με πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού, παρέμειναν ανοικτά.

Ο Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας, μετά από ενημέρωση συναδέλφων, για λειτουργία του καταστήματος JUMBO στη Χαλκίδα, τη Δευτέρα 20 Ιουνίου ημέρα του Αγ. Πνεύματος, προχώρησε σε ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της εν λόγω επιχείρησης, με σκοπό να προστατεύσει τα συμφέροντα της τοπικής αγοράς.

Παρόλο που δεν μας είναι ευχάριστες τέτοιου είδους διαδικασίες, οφείλουμε ως φορέας εκπροσώπησης των εμπόρων, όταν θίγονται τα συμφέροντά τους, να πράττουμε στο εξής αναλόγως.»

Πηγή: egnomi.gr

x

Δείτε επίσης

Εκτροχιασμός τρένου στον Μπράλο – Ταλαιπωρία για 600 επιβάτες

Μεγάλη ταλαιπωρία έχουν υποστεί οι περίπου 600 επιβάτες του τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Αλεξανδρούπολη, ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη