Αρχική ~ Διεθνη ~ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ (PARDEM)

ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ (PARDEM)

exitΜια νέα γενιά κόμματος γεννήθηκε. Οπλισμένο με ένα ενιαίο κυβερνητικό πρόγραμμα στη Γαλλία, το κόμμα της αποπαγκοσμιοποίησης (Pardem) έχει ως στόχο να απελευθερώσει τη Γαλλία από το σύστημα της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, να ανακτήσει την εθνική κυριαρχία για την εφαρμογή πολιτικών για την κοινωνική δικαιοσύνη και τη διεθνή συνεργασία, στην καρδιά η οποία πλήρους απασχόλησης βρίσκεται. οι ηγέτες της, χωρίς να είναι επαγγελματίες της πολιτικής, όχι ερασιτέχνες. Η Pardem θα παρακολουθήσει τις προεδρικές και βουλευτικές.

Ναι, ένα νέο πολιτικό κόμμα γεννιέται. Μεταφέρει τις τρέχουσες ιδέες démondialisateur που υπάρχουν στην κοινωνία και δεν εκπροσωπείται από κανένα πολιτικό κόμμα. Έχει τις ρίζες της στην μη εκφράζονται από σχεδόν το 55% των Γάλλων, το 2005, η Ευρωπαϊκή Συνταγματική Συνθήκη (1) και η άρνηση της κοινοβουλευτικής πραξικόπημα έκανε την υιοθέτηση της Συνθήκης της Λισαβόνας το 2008. το Κόμμα της απο-παγκοσμιοποίησης (Pardem) είναι η πολιτική επέκτασης του κινήματος διαμαρτυρίας του την κηδεμονία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το έθνος. Γενικότερα, και όπως υποδηλώνει το όνομα, το Κόμμα των de-παγκοσμιοποίησης είναι να ελευθερώσει τη Γαλλία από τη λαβή των υπερεθνικών θεσμών σε θέση να επιβάλει το νεοφιλελευθερισμό, την αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας, προκειμένου να εφαρμοστεί η κοινωνική δικαιοσύνη και τη διεθνή συνεργασία με βάση το ισοζύγιο των εμπορικών συναλλαγών.

Ευρεία πρόγραμμα, λέτε! Ναι. Ακριβώς, το Κόμμα της αποπαγκοσμιοποίησης έχτισε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα, ακριβή, λεπτομερές, λειτουργικό. Ναι, το Κόμμα της αποπαγκοσμιοποίησης δηλώσε δημόσια εχθρός Νο 1 της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης των λαών. Είναι χρήσιμο για να δείξει τους λόγους λεπτομερώς; Βέβαια, δεδομένης της τύφλωσης του υπάρχοντος πολιτικού κόσμου φαίνεται να αγνοεί τις πραγματικές συνθήκες διαβίωσης της πλειοψηφίας των Γάλλων.

Το επιχείρημα ότι το Κόμμα έχει κατασκευαστεί να εξηγηθεί deglobalisation, υπερασπίστηκε, κατά τη διάρκεια των μηνών, συζήτηση στην κοινωνία. Είναι απαραίτητο να θυμηθούμε την οικονομική, κοινωνική και δημοκρατική ζημιά που παγκοσμιοποιείται συνεπάγεται τη δημιουργία ελεύθερου εμπορίου; Δεν θα ήταν έγκλημα να τους αναγνώστες αυτού του τύπου οι εφημερίες τους στο νου τα γεγονότα που σημάδεψαν τα τελευταία χρόνια και καταδικάστηκε σε ένα θανάσιμο λαούς λιτότητας της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Ιταλίας, η Ελλάδα ειδικότερα, και ότι οι γαλλικές απειλούνται σοβαρά σήμερα;

Θα πρέπει να εστιάζουμε στο δημόσιο χρέος αυξάνεται αμείλικτα ως ενιαίο νόμισμα, λόγω της αδυναμίας των κρατών να δανείζονται αλλού εκτός από τις χρηματοπιστωτικές αγορές και το κράτημα επί της νομισματικής πολιτικής από την της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας των οποίων μοναδικός σκοπός είναι να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των οικονομικών και των πολυεθνικών εταιριών; ΕΚΤ, οι κυβερνήσεις της ΕΕ και σκοτώνουν τις θέσεις εργασίας, την ενεργοποίηση των ανέργων πολεμική μηχανή για να καταπνίξει κάθε δυνατότητα κοινωνικής προόδου, αφήνοντας τους πολίτες, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι συνταξιούχοι, οι νέοι, τεχνίτες, τους μικρούς αγρότες, τους εμπόρους και τους των μικρών επιχειρηματιών στην τύχη τους, χωρίς μέλλον.

Είναι το έθεσε, επίσης, τα φώτα της δημοσιότητας για την υπόθεση «Παναμά Papers», το οποίο παρείχε τις συνεχείς πρακτικές στο επίκεντρο των φορολογικών παραδείσων; Οι σχολιαστές προσβεβλημένος. κροκοδείλια δάκρυα ή ανίατη αφέλεια ως την ελεύθερη κυκλοφορία των κεφαλαίων, η ύπαρξη των φορολογικών παραδείσων, «φορολογική βελτιστοποίηση» μέρος του συστήματος της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης που η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί σημαντικό παράγοντα; Χωρίς ριζική δράση για να βγούμε από αυτό το σύστημα, η επόμενη «σκάνδαλο» αντικαταστήσετε την προηγούμενη βάρος ένα προβάδισμα γιατί προφανώς, ως «ρεαλιστική θριαμβευτική,« δεν θα υπήρχε εναλλακτική λύση.

Ναι, ένα νέο πολιτικό κόμμα γεννιέται σε μια εποχή που τα κόμματα απαξιωθεί, όπου οι ψηφοφόροι είναι εντυπωσιακές τεφροδόχοι, όπου «πρωτοβουλίες πολιτών» να γίνει το άλφα και το ωμέγα της δημοκρατίας. Ασθενέστερων μελών καλωσορίζει όλους όσους ονειρεύονται μια κατάσταση μείωσε το βασικό λειτουργίες, υποστηρίζοντας απορρύθμιση, το ελεύθερο εμπόριο, ενεργώντας για πάνω από τριάντα χρόνια για τη μείωση των δημόσιων υπηρεσιών, η μείωση του κόστους εργασίας, για τη διάλυση του έθνους-κράτους υπέρ του ευρώ-περιφερειοποίηση … η αποδυνάμωση του πολιτικού ρόλου είναι gloating εκείνους που ενεργούν για ringardiser συλλογική δράση, την αποτίμηση ατομικισμό, την κατάργηση όλων των κοινωνικών προστασίας, αναιρέσετε την ίδια την έννοια της κυριαρχίας. Αλλά χωρίς πολιτικό κόμμα να φέρει ισχυρισμούς και λαϊκή οργή καμία πολιτική αλλαγή είναι δυνατή. Η ιστορία αποδεικνύει.

Ναι ένα νέο πολιτικό κόμμα γεννιέται, ενώ βρεθώ πρωτοβάθμια δεξιά, αριστερά ή «πολίτη» στο επίκεντρο μιας νέας φάσης κατεδάφισης κλασικό ορόσημα, όταν η αριστερά-δεξιά χάσμα φαινόταν να έχει νόημα. Όλα γκρεμίστηκε και οι Γάλλοι έχουν καταλάβει. Αριστερά και δεξιά συγκλίνουν σε μια ενιαία γραμμή: δεν υπάρχει μέλλον εκτός της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έξω από το ευρώ. Η Εθνική Δημοσίευση ιδεολογία, έξοχα ενορχηστρωμένη από τις άρχουσες τάξεις, έγινε ηγεμονική. Δικομματισμός κοροϊδεύω το παιχνίδι σε συνενοχή με το Εθνικό Μέτωπο μειώνει τη δημοκρατία σε μια στάλα.

Ναι λοιπόν, μια νέα γενιά πολιτικού κόμματος έχει γεννηθεί για να δώσει την ευκαιρία να τους Γάλλους να κάνουν τις φωνές τους να ακουστούν πέρα από τους δρόμους και τις πλατείες. Οι δημιουργοί του δεν είναι ούτε επαγγελματίες πολιτικοί ούτε φωτισμένοι ερασιτέχνες. Οργανώνουν και να καλέσει όλους εκείνους που θέλουν τόσο απεγκλωβίσουν υπερεθνικό νύχια και αποδίδουν τίποτα ξενοφοβική, οι εθνικιστές, για να καταλάβει το πολιτικό τοπίο και να βρει τις δημοσκοπήσεις. Ούτε η νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση, ή του Εθνικού Μετώπου.

Το κόμμα του de-παγκοσμιοποίησης θα παρουσιάσει τους υποψηφίους για το 2017 εκλογές: προεδρικές και βουλευτικές. Μόνος εναντίον όλων; Πιθανώς εναντίον όλων υπάρχοντα κόμματα. Αλλά σίγουρα με τους πολίτες που ανήκουν σε ιδιώτες κυριαρχούμενες τάξεις της πολιτικής εκπροσώπησης.

(1) αρχηγούς των κομμάτων deglobalisation

Ο Πρόεδρος του κόμματος της αποπαγκοσμιοποίησης, Jacques Nikonoff, ήταν πρόεδρος του συλλόγου Attac Γαλλία από το 2002 έως το 2006. Ο Αντιπρόεδρος του Κόμματος της αποπαγκοσμιοποίησης, Michele Dessenne, ήταν γενικός γραμματέας της Attac κατά την ίδια περίοδο. Ήταν ένας από τους κύριους παράγοντες της νίκης TCE το 2005.

Ανακαλύψτε όλα τα μέλη του Κόμματος της αποπαγκοσμιοποίησης:
http://www.pardem.org/le-parti/la-direction-du-parti

Πηγή: pardem.org

Μετάφραση Google Translate

x

Δείτε επίσης

Ισχυρός σεισμός στο Μεξικό

Σεισμική δόνηση μεγέθους 7,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην Πουέμπλα, στο Μεξικό. Σύμφωνα με ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη