Αρχική ~ Πελοποννησος ~ Έντυπα αδειών κυκλοφορίας μετά από δύο χρόνια στη Διεύθυνση Μεταφορών Ηλείας

Έντυπα αδειών κυκλοφορίας μετά από δύο χρόνια στη Διεύθυνση Μεταφορών Ηλείας

adeia kykloforiasΈχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια, από τη στιγμή που παρουσιάστηκε έλλειψη στα έντυπα αδειών κυκλοφορίας αυτοκινήτων στην Διεύθυνση Μεταφορών Ηλείας αλλά και στις υπόλοιπες αντίστοιχες υπηρεσίες της χώρας.

Αιτία ήταν το ότι τα έντυπα εξαντλήθηκαν και για την εκτύπωση και προμήθεια νέων έπρεπε να διενεργηθεί ειδικός διαγωνισμός. Έτσι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, και οι υπηρεσίες αναγκάστηκαν να εκτυπώνουν άδειες σε απλό χαρτί Α4!!! Στις αρχές της εβδομάδας όμως έγινε και πάλι η προμήθεια των Διευθύνσεων Μεταφορών της χώρας τα νέα έντυπα που θα καλύψουν τις ανάγκες που είναι πλέον περιορισμένες και λόγω της κρίσης…
Όπως τόνισε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Μεταφορών Ηλείας Αριστομένης Μανιάτης «περιμέναμε δύο και πλέον χρόνια για τα έντυπα. Από την αρχή της εβδομάδας έχουμε έντυπα και όποια άδεια πρέπει να εκδοθεί θα τυπώνεται σε κανονικό έντυπο και όχι σε χαρτί Α4 όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια.

Έπρεπε να γίνει μεγάλος διαγωνισμός για την προμήθεια των εντύπων και υπήρξε καθυστέρηση».
Προτεραιότητα έχει δοθεί στις άδειες κυκλοφορίας αυτής της περιόδου, ενώ για αυτές που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. «Αυτή την ώρα εκτυπώνουμε τις άδειες των νέων οχημάτων ή μεταβιβάσεων. Μετά από λίγο καιρό θα ορίσουμε ένα πρόγραμμα αντικατάστασης των αδειών κυκλοφορίας που έχουν εκτυπωθεί σε Α4» είπε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Μεταφορών.

Ο κ. Μανιάτης σχολίασε ότι μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην έχουμε μεγάλο αριθμό έκδοσης αδειών κυκλοφορίας για καινούργια αυτοκίνητα, είναι όμως μεγάλος ο αριθμός των μεταβιβάσεων και εκεί χρειάστηκαν περισσότερο τα έντυπα.

Πηγή: ilialive.gr

x

Δείτε επίσης

Πελοπόννησος: Σε κινητοποίηση για τον Ιό του Δυτικού Νείλου

Εκτεταμένοι είναι οι ψεκασμοί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με στόχο την καταπολέμηση του ιού του Δυτικού ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη