Αρχική ~ Ελλαδα ~ Έκτακτη γενική συνέλευση αποφασίζει η ΚΕΔΕ

Έκτακτη γενική συνέλευση αποφασίζει η ΚΕΔΕ

kedeΣτις 3μμ θα αποφασίσει σήμερα Τετάρτη 22/6 η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας – ΚΕΔΕ, το πότε θα πραγματοποιήσει έκτακτη γενική συνέλευση  με θέμα το νομοσχέδιο «σκούπα», όπως το αποκαλεί, του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Ρύθμιση θεμάτων ΟΤΑ και άλλες διατάξεις), όσο «και τα προβλήματα που δημιουργούνται στη λειτουργία στην Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού από την ψήφιση και εφαρμογή πρόσφατων νομοθετικών ρυθμίσεων».

Αρχικά η συνέλευση είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 23 Ιουνίου, αλλά όπως αναφέρει η ΚΕΔΕ, «Παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις που λάβαμε τις προηγούμενες ημέρες από αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Εσωτερικών, ότι θα δοθεί στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος ως το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας το προσχέδιο του «νομοσχεδίου – σκούπα»,  αυτό τελικά δεν έγινε».

Έτσι η ΚΕΔΕ καταλήγει πως: «Με βάση τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η μη παράδοση του προσχεδίου, αναβάλλεται η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε. που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη».

Πηγή: ert.gr

x

Δείτε επίσης

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Έως τις 20 Οκτωβρίου οι αιτήσεις

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με εξαίρεση τρεις σχολές, αρχίζει η υποβολή από τους δικαιούχους του ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη