Αρχική ~ Στερεα Ελλαδα ~ Έκκληση πυροσβεστών από τα Δερβενοχώρια: «Μας έχουν αφήσει χωρίς νερό και φαγητό»

Έκκληση πυροσβεστών από τα Δερβενοχώρια: «Μας έχουν αφήσει χωρίς νερό και φαγητό»

pyrosvestikiΤη στιγμή που οι προσπάθειες του πυροσβεστικού σώματος εστιάζονται εδώ και 3 ημέρες στη μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στα Δερβενοχώρια, φαίνεται ότι κάποιοι ιθύνοντες αμελούν να προβλέψουν ακόμη και τα απαραίτητα για τους δεκάδες πυροσβέστες και εθελοντές δασοπυροσβέστες που καταβάλλουν επί συνεχόμενα 24ωρα υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κατασβέσουν.

«Είμαστε εδώ και επιχειρούμε από το πρωί της Δευτέρας και θα μας αλλάξουν το πρωί της Τρίτης. Έχουμε μείνει χωρίς νερό και χωρίς φαγητό, ζητάμε συνεχώς από τις υπηρεσίες να μας στείλουν, αλλά κανένα αποτέλεσμα. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να παραμείνουμε εδώ και να επιχειρούμε μέχρι να σβήσει και η τελευταία φλόγα, απαιτούμε όμως σεβασμό και υποστήριξη», ανέφεραν στο zougla.gr εθελοντές δασοπυροσβέστες που συμμετέχουν στην κατάσβεση και θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, ενώ όπως μας είπαν, το πρόβλημα του μη εφοδιασμού δεν αφορά μόνο αυτούς, αλλά και τους μόνιμους.

Πηγή: zougla.gr

x

Δείτε επίσης

Εκτροχιασμός τρένου στον Μπράλο – Ταλαιπωρία για 600 επιβάτες

Μεγάλη ταλαιπωρία έχουν υποστεί οι περίπου 600 επιβάτες του τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Αλεξανδρούπολη, ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη