Αρχική ~ Αν. Μακεδονια - Θρακη ~ Από 24 μέχρι 26 Ιουνίου τα “Ορέστεια 2016”

Από 24 μέχρι 26 Ιουνίου τα “Ορέστεια 2016”

oresteia 2016Πλούσιο θα είναι και φέτος το πολιτιστικό καλοκαίρι στη Ορεστιάδα.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν με τα “Ορέστεια 2016” τα οποία θα πραγματοποιηθούν από τις 24 μέχρι και τις 26 Ιουνίου στο αρχαίο Αμφιθέατρο της πόλης.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν θεατρικές παραστάσεις, μέχρι παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα, και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε το μέλος του ΔΣ της Δημοτικής Κοινοφελούς Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας, Γεωργία Αδάμ, “από τον Έβρο, μέχρι τον Ψηλορείτη”.

Στα “Ορέστεια 2016” θα συμμετέχει και το Λύκειο Ελληνίδων Ορεστιάδας, σε συνεργασία με το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης, και ο Σύλλογος Ποντίων “Ο Διγενής”. Η Αναστασία Ψυράκη, μέλος του ΔΣ του Λυκείου Ελληνίδων Ορεστιάδας, κάλεσε όλους τους κατοίκους της περιοχής να παραβρεθούν σε μία ανεπανάληπτη, όπως την χαρακτήρισε, παράσταση.

Τα Ορέστεια αποτελούν ένα φεστιβάλ το οποίο γνωρίζουν σχεδόν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής, ασχέτως εάν το επισκέπτονται ή όχι. Υπάρχουν ωστόσο και κάποιοι που αν και ικανοποιημένοι από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού, δηλώνουν ότι θα ήθελαν περισσότερες, κυρίως, για τα μικρά παιδιά.

Πηγή: thrakinet.tv

x

Δείτε επίσης

Στο Σπήλαιο Ορεστιάδας θα βρεθεί στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο για δωρεάν εξετάσεις

Στο χωριό Σπήλαιο Ορεστιάδας θα βρεθεί την ερχόμενη Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο. Από τις 08.30 ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη