Αρχική ~ Αν. Μακεδονια - Θρακη ~ Αβέβαιο μέλλον για τους εργαζόμενους στον «Μαρινόπουλο» στον Έβρο

Αβέβαιο μέλλον για τους εργαζόμενους στον «Μαρινόπουλο» στον Έβρο

marinopoulosΑγωνία για το εργασιακό τους μέλλον έχουν οι περίπου 130 εργαζόμενοι των έξι καταστημάτων «Μαρινόπουλος» στον Έβρο, μετά τις ραγδαίες για την εταιρεία εξελίξεις και την αίτηση υπαγωγής της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Με χθεσινοβραδινό της έγγραφο η διοίκηση της εταιρείας ενημέρωνε τους εργαζόμενους για την κατάσταση, τους διαβεβαίωνε ωστόσο ότι «οι θέσεις εργασίας τους είναι διασφαλισμένες» και ότι «προστατεύονται από τον νόμο».

Οι διαβεβαιώσεις αυτές δε φαίνεται να καθησυχάζουν τους εργαζόμενους, οι οποίοι αναμένουν τις αποφάσεις που θα ληφθούν κεντρικά, από τα Σωματεία τους, για να καθορίσουν, συντονισμένα με τους συναδέλφους τους σε όλη την Ελλάδα, τη στάση τους. Ενήμερα για την κατάσταση είναι και τα τοπικά Σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων, που επίσης αναμένουν τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας τους, αλλά και τα Εργατικά Κέντρα Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, που βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους εργαζόμενους.

Σημειώνεται ότι στον Έβρο η εταιρεία διατηρεί τρία καταστήματα στην Αλεξανδρούπολη, ένα στις Φέρες, ένα στο Διδυμότειχο (23 εργαζόμενοι) και ένα στην Ορεστιάδα (27 εργαζόμενοι).

Πηγή: e-evros.gr

x

Δείτε επίσης

Στο Σπήλαιο Ορεστιάδας θα βρεθεί στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο για δωρεάν εξετάσεις

Στο χωριό Σπήλαιο Ορεστιάδας θα βρεθεί την ερχόμενη Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο. Από τις 08.30 ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη