Αρχική ~ Οικονομια ~ 100 δόσεις: Αλλάζει η ρύθμιση από την Παρασκευή

100 δόσεις: Αλλάζει η ρύθμιση από την Παρασκευή

doseisΑπό την ερχόμενη Παρασκευή 1 Ιουλίου μπαίνουν σε εφαρμογή οι αυστηρότεροι όροι για τη ρύθμιση των 100 δόσεων με εκατοντάδες φορολογούμενους να κινδυνεύουν να χάσουν τη ρύθμιση και να πληρώνουν μεγαλύτερες δόσεις ανά μήνα.

Οι φορολογούμενοι πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή καθώς χρειάζεται να εξοφλήσουν άμεσα τις νέες οφειλές τους εντός δεκαπενθημέρου προκειμένου να μην χάσουν τη ρύθμιση των 100 δόσεων. Παράλληλα, οι φορολογούμενοι μπορούν να εντάξουν την οφειλή τους στη ρύθμιση των 12 ή των 24 δόσεων.

Για να πετύχουν τις νέες δόσεις για τα νέα χρέη οι πολίτες πρέπει να πάνε στην αρμόδια ΔΟΥ και να καταθέσουν τα σχετικά έγγραφα ώστε να υπαχθούν στην λεγόμενη πάγια ρύθμιση των οφειλών τους. Η πάγια ρύθμιση ισχύει για όλα τα χρέη που δημιουργήθηκαν από 15 Δεκεμβρίου του 2015 και ύστερα και αυτά δεν έχουν ενταχθεί σε κάποια ρύθμιση.

Στις 16 Αυγούστου οποιαδήποτε νέα οφειλή λόγω χρεωστικού εκκαθαριστικού που δεν έχει πληρωθεί τερματίζει τη ρύθμιση των 100 δόσεων, ενώ το ίδιο θα συμβεί και στα τέλη του Σεπτεμβρίου με τη δόση για τον ΕΝΦΙΑ.

Πηγή: cnn.gr

x

Δείτε επίσης

Το κράτος αδειάζει τα ταμεία των Δήμων… Ζητά μεταφορά των διαθέσιμων στην Τράπεζα Ελλάδος

Φωτιές βάζει η κυβέρνηση, για μία ακόμη φορά, στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς απαιτεί ...

Η Πολιτική Επιθεώρηση "Ανάποδα", αναζητά συνεργάτες. Απόρριψη